Vinden jullie Bitterzoet ook zo leuk? Het is van onze lievelingsbloggers!!

07.02.2016 16:29

Wij genieten enorm van Bitterzoet, die nieuwe online serie van LINDA.TV. De serie is gebaseerd op onze blogzus (over het leven ná kleine kinderen, dat van schoolgaand en pubers) Wine-up.nl. Nou en die leuke wijven dus, die hebben een nieuw boek uit. Bestel het NU voor je vriendin met grote kinderen! Of om te weten wat er komen gaat…
“Het nieuwe boek van vrouwenblog Wine-up is uit! Vol verhalen over schoolpleinvaders, daten, ouder worden, mislukkingen in de opvoeding en bijdehante pubers. Verkrijgbaar bij iedere boekhandel en via bol.com.”
Vroeger dachten ze altijd: met veertig zijn we af. Dan heb je het helemaal gemaakt, heb je gehoorzame kinderen, veel tijd voor jezelf en je relatie. Nooit meer luiers. Nooit meer onzeker. Meer tijd. Meer geld. Top. Niets blijkt minder waar: je carrière is nog steeds niet af, je kinderen luisteren helemaal niet meer, iedereen gaat scheiden of vreemd of heeft een burn-out. Seks staat nog altijd op een laag pitje. Je ouders worden nu écht oud. En dan beginnen je tieten te hangen en moet je ook nog een leesbril. Lang leve het fantastische rotleven van een veertiger. Welkom in de wereld van Anna (42), Caro (41) en Esmee (40). 
Wine-up.nl groeide in korte tijd uit tot een populair vrouwenblog met honderdduizend bezoekers per maand en tienduizenden volgers. Anna, Caro en Esmee zijn nu ook te zien in BITTERZOET, de nieuwe komische dramaserie op Linda.tv van de makers van Divorce en Gooische Vrouwen. Het scenario is geschreven door Roos Schlikker.