Vliegmaatschappij raakt 12 dagen(!) aan gekolfde melk kwijt

17.02.2018 04:50
Moeder raakt 12 dagen(!) aan gekolfde melk kwijt tijdens een vliegreis

De Amerikaanse moeder Kimberly West zit in het leger, en moest voor haar werk twee weken weg. In die tijd bleef zij melk kolven voor haar 7 maanden oude zoon, aan wie zij nog borstvoeding gaf. Haar plan was om na twee weken thuis te komen met een koelbox vol met moedermelk. Maar dat liep even anders. 

LEES OOK: Moeder doneert meer dan 30 liter(!) moedermelk aan de slachtoffers van orkaan Harvey

Uiteindelijk lukte het Kimberly om tijdens haar verblijf voor twaalf dagen melk te kolven. Haar plan was om deze melk ingevroren mee naar huis te nemen, zodat ze thuis een voorraad zou hebben. Voor wanneer ze de volgende keer weg zou moeten voor haar werk, bijvoorbeeld. Helaas kwam ze na de terugvlucht bij de bagageband tot een vreemde ontdekking. De koelbox, die toen ze hem incheckte tot de rand toe gevuld was met melk, bleek toen ze hem ophaalde bij de bagage claim bijna leeg.

Tijdens de vlucht bleek bijna alle melk verloren te zijn gegaan. Het probleem was dat de melk de maximale hoeveelheid vloeistof voor handbagage overtrad, en de koelbox dus mee moest als ruimbagage. Helaas is het niet toegestaan koelboxen in de ruimbagage dicht te tapen, waardoor de box waarschijnlijk open is gegaan, en de melk verloren is gegaan.

Kimberly schrijft in haar post dat de medewerkers van United Airlines in eerste instantie weinig behulpzaam waren, maar dat ze later goed contact met de vliegmaatschappij heeft gehad, en dat ze haar hun excuses en een schadevergoeding hebben geboden. Daarnaast hoopt ze vooral dat dit incident leidt tot een beter protocol voor moeders die hun melk willen meenemen op hun.

Lees de volledige post hier:

Bron: Facebook

Nooit meer iets missen? 
Schrijf je dan hier in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte!