Wat doen al die hamsters daar?! Ik heb haast!

01.07.2015 01:58
Hamsteréééééén

Als er acties zijn in de Appie, sluit Barbara daar altijd haar ogen voor. Ze kan zich met een boze peuter onder de arm niet eens concentreren op wat ze nodig heeft, laat staan op KORTING. Maar deze week geldt voor bijna alle producten dat je de tweede gratis krijgt. Bestel ze dus online! Hèhè.

Elke dag rond 17.45 is het me een gestress. Dan loop ik door de Appie met een peuter over mijn schouders, laptop erbij schoudertas. En op precies dat moment moet ik dus nadenken voer wat we gaan eten en wat we daarvoor nodig hebben en o ja: welk schoonmaakmiddel was er volgens de werkster nou ook weer op?

Nou zeg jij dan: waarom doe je niet rustig in het weekend boodschappen voor de hele week? En dan zeg ik: je hebt gelijk. Maar ik kan dat niet!
Ik kan het niet doorbreken.
Door al die stress gaan allee aanbiedingen ook nog aan me voorbij. Bonus? Korting? Hamsters? Ga weg – ik weet niet eens wat ik nodig heb, laat staan dat ik iets kan met spullen waar ook korting op zit. Aan de kant met die hamsters!

Nou, en dat is wel handig van blogger zijn: ik ben gevraagd om me te verdiepen in het Hamsterééééén van Albert Heijn deze week. En weet je: dan geldt dus dat je voor (bijna) elk product dat je koopt, je er een tweede gratis krijgt.

Maar nu komt het: dat geldt ook voor online! Ga dus nu naar ah.nl en doe je boodschappen daar. Als je voor het eerst online bestelt bij de Appie dan bezorgen ze gratis, met deze code: HMST2715. Je moet wel voor minimaal 70 euro boodschappen doen.

Dus: goed voornemen van mij. Deze week de hele schoonmaakkast volproppen met spullen zodat ik die zorg in ieder geval niet meer heb + een aantal zware basics zoals tomaten uit blik, pakjes drinken, billendoekjes, wc-papier en dat alles keer TWEE! Voor je het weet loopt er een knappe jongeman met wat kratjes mijn trap op. Dan hoef ik daarna alleen nog maar te leren hoe je dagelijks vers eten haalt zonder een peuter boos te maken. Zou ik het ooit leren? Zucht.

Profiteer direct met actiecode HMST2715

Maak hier een account aan en je kan direct beginnen met je bestelling. Als je bij het afrekenen de actiecode HMST2715 invoert dan wordt de gratis bezorging direct verrekend. Je kan de boodschappen ook gratis laten klaarzetten bij een Pick Up Point. En kijk hier voor de actievoorwaarden.