Wil jij weten of je het aankan, moeder zijn? Doe deze test!

03.11.2022 06:00
Wil jij weten of je het aankan, moeder zijn? Doe deze test!

Niets maar dan ook niets kan je voorbereiden op het hebben van kinderen. Het verzorgen van een kat of een hond, de wereld aan babyboeken, alle advies van je moeder…je hebt geen idee. Weten of je enigszins geschikt bent voor het moederschap? Probeer dit eens uit!

Lees ook: 6 Tekenen die erop wijzen dat  je een goede moeder zult zijn

 1. Loop een dag rond met één ontblote borst, ook als je schoonvader in de buurt is
 2. Spreek constant in de koninklijke wij-vorm, vooral als het gaat om totaal belachelijke dingen: “Nééé, wij eten geen kattenbakkorrels!” of “Dat vinden wij lekker, he? Pasta met zalm en spinazie?”
 3. Geef elke vriend en familielid een bijnaampje. Je krijgt bonuspunten als je er ontlasting in kunt verwerken, dus: “Hee poepiedroepie, zullen we vanavond wijntjes gaan drinken?”
 4. Maak totaal bizarre gedragsregels, zoals: “Niet poepen in bad” en “Geen schoenen in de vuilnisbak gooien”
 5. Stel je vrienden vragen die helemaal buiten het privacy-boekje gaan: “Heb je je tanden gepoetst? Ja? Echt? Laat me je adem ruiken! Blaas in mijn gezicht!” (vraag ze daarna naar hun ondergoed!)
 6. Vraag iemand om over je heen te spugen, te plassen en melk tegen je aan te smijten. Oh en het is verboden om een ander shirt aan te trekken.
 7. Zet keihard muziek op die enorm op je zenuwen werkt en kleed je zo snel mogelijk aan, werk je ontbijt naar binnen en ga naar het toilet (dit komt in de richting van hoe het voelt om dingen gedaan te krijgen terwijl je baby ligt te krijsen).
 8. Ga voor een openbaar toilet staan en begin te juichen als je hoort dat iemand zit te poepen: “Goed gedaan, schatje! Zomaar hup, in de pot!”
 9. Masseer je tepels tussen de tien en twaalf keer per dag met schuurpapier.
 10. Gooi water over je borsten heen zodra je een baby hoort huilen, waar dan ook.
 11. Verzamel drie weken aan ondergoed, stop het in de wasmachine en hang het stuk voor stuk op. Doe dit een week lang elke dag.
 12. Pak een weekendtas alsof je 4 weken gaat zwerven door India, en verlaat het huis voor een uurtje. Doe dit drie keer per dag.

Mocht je dit allemaal aankunnen, dan lukt het jou wel: moeder zijn! Mocht je he-le-maal gek worden van bovenstaande lijst, dan lukt het je ook!