Win een nanny voor een dag, of 5 x 2 kaarten voor de nieuwe film Tully!

07.05.2018 04:50
Win een nanny voor een dag, of 5 x 2 kaarten voor de nieuwe film Tully!

Een paar weken geleden verheugden wij ons al op de film Tully, de meest realistische film over het moederschap tot nu toe. En het is bijna zo ver, 10 mei verschijnt Tully  namelijk in de Nederlandse bioscopen. En om dat te vieren, mogen wij niet alleen 5 x 2 kaarten weggeven, maar ook een keer een nanny voor een dag. Hoe tof is dat? 

In Tully speelt Charlize Theron Marlo, moeder van drie jonge kinderen. Haar broer geeft de uitgeputte moeder op een gegeven moment een night nanny cadeau. Oftewel: een nanny die ’s nachts helpt met haar pasgeboren baby. In het begin is Marlo sceptisch, maar geleidelijk aan bouwt ze een unieke band op met Tully, de attente, verrassende en soms vervelende jonge nanny.

Om de release van Tully te vieren, maar vooral om alle jonge moeders een keer flink in het zonnetje te zetten, mogen wij een nanny voor een dag weggeven. Want welke moeder kan er nou niet een dagje vrij gebruiken? Heerlijk met een gerust hart de hort op, terwijl je weet dat je kinderen in goede handen zijn. De nanny komt van Nanny Home, en komt max. 8 uur bij je oppassen. Daarnaast win je ook twee kaarten voor Tully, dus heb je meteen wat te doen in je vrije uurtjes.

Hoe kun je winnen: Laat ons weten wat jij zou doen als je een hele dag vrij zou hebben? Zou je naar het strand, een middagje ongestoord shoppen, of misschien wel iets heel anders? Laat ons via een comment op Facebook weten hoe jij je vrije dag zou besteden, dan maken we over … weken de winnaar bekend.

Let op: Nanny Home is op dit moment alleen nog actief in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht, dus helaas kunnen enkel lezeressen uit deze provincies kans maken op een nanny. Om het goed te maken hebben we ook nog 4 x 2 kaartjes voor Tully, om de pijn een beetje te verzachten.

 
LEES OOK: Check deze trailer! Zo’n realistische film over het moederschap heb je nog nooit gezien