Zó vrolijk is jouw Happy Meal!

18.02.2016 14:52

McDonalds is wereldwijd nog steeds een van de grootste fastfoodketens. Terecht ook wel, want af en toe zo’n hamburger naar binnen stauwen ís ook gewoon heel lekker tot je ‘m op hebt, dan voel je je een misselijk en volgevreten varken en beloof je je zelf dat je dit nooit meer doet. Dus ja, ook wij staan wel eens met het hele gezin in de rij bij de McDrive op zondagmiddag….Maar die plofkip moet nu écht van het menu.

En Wakker Dier is het daar uiteraard helemaal mee eens. In hun nieuwe tv-spot nemen ze de plofkipnuggets van McDonald’s op de hak met plofkipjes in de Happy Meal voor je kleintjes! Gepresenteerd net zoals de leuke speeltjes die normaal in de Happy Meal te vinden zijn.  Er zijn vier verschillende ‘speeltjes’: Fatty, Blisty, Puffy en Cripple.

 

 

Plofkipjes bij McDonald's

Cripple, Fatty, Puffy en Blisty: ze zijn allemaal te vinden in het plofkipnuggets Happy Meal van McDonald's. Help je mee om alle klanten van McDonald’s te waarschuwen voor plofkipnuggets? Stuur ‘m door en samen stoppen we de plofkip bij McDonald's! Lees meer op https://bit.ly/1PGpR9E

Geplaatst door Wakker Dier op woensdag 17 februari 2016

De nieuwe tv-spot van Wakker Dier maakt heel wat tongen los. In eerste instantie is het filmpje best ‘geinig’, maar het zet je toch ook wel tot nadenken.
Een hamburger en een frietje op zijn tijd gaan we heus niet dood aan, maar die plofkip kan echt niet meer.

Lees ook: Schoolkinderen te licht door te gezond eten