3x Slapen in een boomhut in Frankrijk

vakantie in boomhut
Genoeg van dat saaie hotel, die eeuwige bungalow of die tent? Deze boomhutten in Frankrijk zijn écht het einde. Midden in de natuur, uitkijkend over lekker veel groen én ontbijt op bed? Drie boomhutten waar je een onvergetelijke vakantie zult hebben.

Lees ook: Een stukje paradijs op aarde: kleurrijk Marrakech

Boomhut La Cabane du Perche – Normandie
boomhut
Tussen twee oude eiken is in Noord-Frankrijk deze prachtige boomhut gebouwd. En de hut heeft alles waardoor je een heerlijke vakantie krijgt: een hottub, ontbijt op bed en heel veel bos om uren in rond te wandelen. Geschikt voor maximaal 4 personen. Boeken kan hier.

Boomhut Chateau Gauthie  – Dordogne
boomhut
Vlakbij het middeleeuwse dorp Issigeac, ligt deze slaapplek waar liefhebbers van het platteland niet alleen rust en groen vinden, maar ook zwembad, adembenemend uitzicht en ontbijt op bed. Geschikt voor maximaal 5 personen. Boeken doe je hier.

Boomhut Domaine St-Jean de l’Arbousier – Languedoc
boomhut

In het hart van Hérault en op slechts 10 km van Montpellier, in een omgeving van wijngaarden, de zee en de bergen ligt deze heel fijne boomhut met uitzicht over de wijngaard. Met een kinderboerderij op het terrein en de verkoop van de eigen verbouwde wijn. Geschikt voor maximaal 5 personen. Boeken doe je hier.

Lees ook: Een citytrip naar Kopenhagen

Geschreven door
More from Petra Meijerhof

Heel herkenbaar: Zo ziet de zomer eruit mét kinderen

Haha! De problemen die je zeker zult herkennen tijdens deze warme dagen...
Lees verder