Aanrader! Femke ging met Max naar De Kennemerduinen

25.03.2017 04:50
Aanrader! Femke ging afgelopen weekend met Max naar De Kennemerduinen

Voor iedereen die wel lekker naar buiten wil, maar niet voor de zoveelste keer een middag in de speeltuin wil zitten heeft Femke een tip: ga eens naar De Kennemerduinen. Zij ging het afgelopen weekend met Max en het was een groot succes.

Aan de Zeeweg richting Bloemendaal aan Zee vind je Bezoekerscentrum De Kennemerduinen, de hoofdingang van Nationaal Park Zuid-Kennemerland. Naast informatie over hoe je fietsend, wandelend of met een excursie het Nationaal Park kunt ontdekken vind je hier ook een (gratis) tentoonstelling. Deze geeft een voorproefje over wat er buiten allemaal te beleven in de natuur en wisselt ieder seizoen. Max vond de tentoonstelling alleen al zo leuk, hij wilde er bijna niet meer weg.

Uitgekeken? In het Bezoekerscentrum is ook het Duincafé te vinden. Hier drink je heerlijke koffie mét een stuk vers gebakken appeltaart of een lekkere brownie. Buiten, tegenover het terras, ligt een leuke zand- en waterspeeltuin voor de allerkleinsten. Met mooi weer kunnen jullie ook een kijkje nemen bij zwemwater ’t Wed en speelterrein Koevlak (op 5 minuten lopen). Of ga gewoon lekker het Nationaal Park in. Er worden allerlei speurtochten georganiseerd, dus er is genoeg te doen!

Bezoekerscentrum De Kennemerduinen, Zeeweg 12 (Zeeweg 14 voor routeplanners) in Overveen.

Lees ook: Wandelen door het bos en opwarmen bij paviljoen Buiten in de Kuil.

(Beelden: Nationaal Park Zuid-Kennemerland via de website en Facebook)