Hét adres voor een rustige vakantie op Mallorca

13.06.2019 04:55
Hét adres voor een rustige vakantie op Mallorca

Zijn jullie er allemaal aan toe om deze zomer even helemaal bij te komen? Bij Sa Rota d’en Palerm, een appartementencomplex/hotel in een oude boerderij op het prachtige Mallorca, zijn jullie aan het juiste adres. 

Lees ook: Glamping in Italië (met tweepersoonsbed en douche, Halleluja)

De oude boerderij is te vinden op een centrale plek op het eiland, weg van de drukte en midden in de natuur. Er is keuze uit een tweepersoonskamer, zes appartementen voor twee personen (met de optie om een extra (baby)bed bij te plaatsen) en twee appartementen voor 4 personen. Alle appartementen beschikken over een kleine keuken en een eigen terras.

Ontbijt en diner
Hoewel Sa Rota geen eigen restaurant heeft, staat er wel iedere ochtend een vers ontbijt klaar (inbegrepen bij de tweepersoonskamer en optioneel voor de appartementen) en worden er af en toe dinners georganiseerd in de prachtige tuin van de boerderij. Ook kunnen jullie, als jullie dit van te voren aangeven, een diner in het appartement geserveerd krijgen. Perfect voor als jullie een avond geen zin hebben om eropuit te gaan.

Zwembad en speelgoed
Naast in het heerlijke zwembad, kunnen kinderen zich in en rond de boerderij ook prima vermaken met de dvd’s, games en het speelgoed dat aanwezig is. Een avondje met z’n tweeën uiteten? Ook dat is een optie. Een oppas kan op aanvraag geregeld worden.

Sa Rota d’en Palerm, Mallorca

Lees ook: Deze plek in Spanje is ontworpen voor kinderen, en relaxed voor ouders

(Beeld: Facebook Sa Rota