Nu al zin in de zomer? Het ultieme zomergevoel vind je hier!

10.11.2016 02:17

Wauw! Beleef hét ultieme zomergevoel in deze Griekse huisjes. Niet alleen gelegen in een prachtige omgeving, maar ook ontzettend kindproof (er is zelfs een oppas te regelen!!). En zakynthos is maar 2,5 uur vliegen!

Een paar jaar geleden kwam de droom van Dionysos Giatras en zijn vrouw uit. Door hun professionele kennis te combineren (ze zijn architect en archeoloog) hebben ze een prachtige vakantiebestemming gecreëerd op Zakynthos, Griekenland,  vernoemd naar hun dochter; Leeda’s Village. Het is zo’n typische bestemming “die je normaal alleen in films ziet”, alleen nu kan je er écht heen!

Op het terrein staan prachtige villa’s die gebouwd zijn op een traditionele Zakynthische manier, met grote stenen. De villa’s zijn omringd door prachtige olijfbomen en hebben uitzicht op het eiland Marathonisi. De villa’s hebben zelfs een eigen groentetuin, waar je zelf groenten mag plukken zonder dat je daar voor hoeft te betalen! En bij aankomst krijg je ook nog een welkomstpakketje met lokale olijfolie en wijn. Tijdens je verblijf wordt je op je wenken bediend, te vergelijken met de service in een 5-sterren resort, alleen dan heel persoonlijk.

Uiteraard is de bestemming kindproof! Het terrein wordt omringd door een hek, dus kinderen kunnen vrij rondspelen zonder te kunnen afdwalen. Samen op pad? Dat kan ook. Door de duizend jaar oude olijfboomgaarden rondom het terrein bijvoorbeeld, of naar het strand, die is te vinden op maar 200 meter afstand. Leeda’s Village heeft ook een prachtig zwembad om lekker in af te koelen. Voor de kinderen is er een speeltuin. De villa’s hebben allemaal een eigen keuken met genoeg voorzieningen, en buiten het huisje staat nog een traditionele barbecue. ’s Avonds wordt er ook regelmatig een grote barbecue georganiseerd met vers gevangen vis.

Voor gasten met vaar-ervaring zijn er kleine motorbootjes te huur, om tochtjes naar omliggende eilandjes mee te maken. Ook kan je op de locatie fietsen huren, en kunnen ze tripjes met paarden en een Jeep safari organiseren! Om het nog luxer te maken, kunnen ze zelfs een oppas voor je regelen. De gastvrijheid van Dionysos is hartverwarmend, hij vindt het heerlijk om je de allerbeste tips te geven, en je ontzettend welkom te laten voelen.

Kijk hier voor meer informatie.

 village woonkamer

leeda zwembad

logo_eliza

Me-to-We & Eliza was here
Dit is een samenwerking tussen Me-to-We & Eliza was here, specialist in leuke en kleinschalige vakantieadressen. Wij hebben speciaal voor jullie hun leukste adressen geselecteerd om met kinderen naartoe te gaan. De prijzen van Eliza was here zijn inclusief huurauto!