De allerlekkerste (kinder)burgers eet je bij Ingeburgerd in Zwolle

22.12.2017 04:55

Wat is er lekkerder na een lange, koude dag dan een hamburger met een portie verse patat ernaast? Niks toch? Dat dachten wij ook. En voor de állerlekkerste hamburgeres moet je bij Ingeburgerd in Zwolle zijn.

De hamburgers van Ingeburgerd zijn écht goed: geen kleffe broodjes die zompig zijn geworden van de saus, met een obligatoire schijf augurk erop, maar knapperige broodjes, verse ingrediënten en bijzondere combinaties. Wat dacht je bijvoorbeeld van de ‘Truffeltrut’, met spinazie, champignons, truffelmayonaise, oude kaas en rode ui. Of een andere favoriet: ‘De zatte groet’ met rundvlees, bacon, port salut, whiskeysaus,  gekarameliseerde ui en tijm. Mmm…

Ingeburgerd is niet alleen een fijne plek voor avondeten, ze hebben er ook heerlijke lunchbroodjes, koffie, speciaalbieren en biologische soepen. Echt voor ieder wat wils dus. De sfeer bij Ingeburgerd is ongedwongen en gezellig, dus kinderen meenemen is geen enkel probleem. En voor de kleintjes heeft Ingeburgerd speciale miniburgers voor 6,00 euro. Schappelijk toch?

Ingeburgerd
Nieuwe Markt 25-26
8011 PG Zwolle
Telefoonnummer 038 – 820 099 4
info@ingeburgerdzwolle.nl

maandag t/m donderdag 12:00 tot 22:00
vrijdag en zaterdag 11:00 tot 22:00
zondag 12:00 tot 22:00
P.S. naast het restaurant zit ook een afhaaloptie, voor als je meer zin hebt om thuis te eten.
Bron: Ingeburgerdzwolle.nl
LEES OOK: Superleuk uitje: naar Dinoland in Zwolle