De 8 beste kraamcadeaus die je een moeder kan geven

22.01.2018 04:55

Luiertassen, slabbetjes, rompertjes: allemaal handig, maar niet wat een jonge moeder het állerliefst wil. Namelijk: SLAAP. Gewoon een nachtje ongestoorde, heerlijke, ononderbroken slaap. Dus wil je een nieuwe moeder een écht goed cadeau geven, geef haar dan een van deze dingen. 

1. Een Netflix-abonnement

Oké, tegenwoordig zijn er niet veel mensen meer die nog geen Netflix hebben. Maar mocht de nieuwe moeder in kwestie een van de laatste der mohikanen zijn: geef haar een abonnement cadeau. Perfect voor tijdens nachtelijke voedingen, of gebroken nachten. Zoek de saaiste docu op die je kan vinden, en binnen enkele minuten ben je weer in slaap.

2. Een spa- of saunadag

Ongestoord slapen ontspannen terwijl je gemasseerd wordt. De droom van elke jonge moeder.

3. Geef haar een schoonmaakster cadeau

Zodat ze na een lange dag met de kinderen uitgeput op een opgemaakt bed kan neervallen, zonder deze eerst zelf te hoeven verschonen.

4. Bied aan om een keer op te passen

Bied aan haar kinderen mee te nemen naar de dierentuin/pretpark/het park/je eigen huis. In ieder geval een activiteit die lekker lang duurt, zodat zij een paar uur ongestoorde slaaptijd heeft.

5. Geef haar een comfortabele pyjama cadeau

Denk: de comfortabelste pyjama die je kan bedenken. Kasjmier, flanel, fleece, noem maar op. De kwantiteit van slaap mag voor een jonge moeder dan wel niet zo hoog zijn, je kan er in ieder geval voor zorgen dat de kwaliteit er wél mag wezen.

6. Boek een nachtje voor haar in een hotel

Terwijl jij of een oppas op de kinderen let, kan zij (samen met haar man) genieten van één nacht ongestoorde, diepe slaap.

7. Een fles wijn

Als alle andere middelen hebben gefaald, willen een paar glazen wijn nog wel eens helpen met in slaap vallen. We hebben het er alleen niet over hoe je je vervolgens voelt wanneer je wakker wordt.

8. Geef haar een abonnement op Voetbal Inside

Als dat niet saai is…

Bron: Popsugar

LEES OOK: Slaap papa en mama, slaap (Want is er iets belangrijker?)