Superhandig! Met deze app weet je altijd waar de luiers het goedkoopst zijn

15.05.2019 04:55
Superhandig! Met deze app weet je altijd waar de luiers het goedkoopst zijn

Een van de eerste waarheden die je leert als jonge ouder: luiers zijn superduur. En wat gebruiken kinderen er eigenlijk veel! Daarom is het altijd fijn als je luiers in de aanbieding weet te scoren. En daar hebben een paar jonge vaders nu een heel handige app voor ontwikkeld: de Luierapp. 

Met Luierapp heb je altijd de beste luieraanbiedingen bij de hand. Je kan het gebruiken om de huidige prijzen te vergelijken. Dit kon eerder al op de site Luiersite.nl, maar nu hebben de ontwikkelaars van die site dus ook een app gemaakt, zodat je nog makkelijker de beste aanbiedingen kan vinden. Met slechts een paar filters vind je altijd de laagste prijs voor de luiers die jij zoekt. Van elke luieraanbieding hebben ze de prijs per luier berekend, zodat je eenvoudig de luierprijzen met elkaar kunt vergelijken en je kunt zien wat de meest voordelige aanbieding is.

Je kunt de luiers filteren op merk, model en op maat. Als je nog niet weet welk merk je wilt kopen, kun je ook het gewicht van je kleintje opgeven, waarna LuierApp je alleen de luieraanbiedingen laat zien die geschikt zijn voor jou.

De Luierprijzen worden 2 keer per dag bijgewerkt, zodat je altijd de juiste luierprijzen vergelijkt. LuierApp vergelijkt duizenden luierprijzen van meer dan 30 webshops en meer dan 20 merken. Met één druk op de knop ga je meteen naar de webshop die de luiers naar jouw keuze het goedkoopste aanbiedt.

Een topuitvinding voor jonge ouders toch?

LuierApp is te downloaden in Google Play Store (Android) en in de App Store (iOS):
Google Play Store (Android): Download hier LuierApp in de Google Play Store
App Store (iOS): Download hier LuierApp in de App Store

Lees ook: Wij hebben hem hoor: de ideale luiertas