Wie wil er een professionele gezinsfoto winnen plus een ontbijt- en fruitbox van Hello Fresh?

10.08.2016 18:00

Hoe heerlijk is het als je niet hoeft na te denken over wat je nu weer moet eten, dat je niet met je hongerige peuter nog even snel-snel-snel wat boodschappen uit de schappen in de supermarkt hoeft te trekken om te zorgen dat jullie ook vanavond weer  gevarieerd genoeg eten… Kortom: Staat er bij jou ook iedere week een goedgehumeurde bezorger van HelloFresh mét een doos vol verse producten in de keuken en wil jij een mooie, professionele foto van de heerlijke chaos bij jullie in de keuken?

Ben jij een HelloFresh gebruiker? Dan willen we jou en je gezin heel graag op de foto zetten. Voor een campagne – ’40 gezinnen, 40 smaken’ – zijn wij op zoek naar de gezinnen, keukentafels en favoriete maaltijden van de HelloFresh gebruiker. Maak jij regelmatig de HelloFresh recepten voor jouw gezin klaar in de keuken? Geef je op!

Zo doe je mee
Meld je zo snel mogelijk aan via deze link om een professionele fotoshoot bij jou thuis en dus een fantastische foto van jullie gezin te winnen (jullie foto wordt ook op de blog van HelloFresh geplaatst). Daarnaast ontvang je een week lang de ontbijt- en fruitbox van HelloFresh. Let op: Je moet al in het bezit zijn van de HelloFresh maaltijdbox om kans te maken.