Speelgoed waar je wél over wilt struikelen

02.05.2023 12:30

Speelgoed voor de kinderen ligt er waarschijnlijk genoeg. We worden er mee doodgegooid zelfs. Letterlijk. Steek je hand op als je al eens moest bukken voor rondvliegende knikkers of een barbiehoofdje. Voor elk jaar dat je kind ouder wordt, ben je zo 20 stuiterballen, knutselboeken, poppen of blokkendozen rijker. Om gek van te worden toch? Gelukkig is er ook speelgoed waar je als moeder wél graag over struikelt. In je eigen slaapkamer dan. Enige wat je nodig hebt is een gaatje in je drukke schema.

Eindelijk. Me-time. Geen gesjor aan je rok of gejengel in je oor. Eindelijk rustig de tijd om de vaatwasser in te ruimen en brood te sm… nee! Stop. Geen huishoudelijke taken om die gouden vrije minuten op te vullen. Denk aan jezelf. Lees een boek. Scroll gedachteloos door Instagram. Eet een hele chocoladereep zonder gestoord te worden. En… neem een keer de tijd voor een goed orgasme.

Soms wil je gewoon wat speelgoed shoppen voor jezelf. Daar kun je het hele internet voor afstruinen, maar wij hebben in dit artikel alvast wat inspiratie verzameld. Alleen maar toys die doen wat ze moeten doen en waar je he-le-maal niemand anders voor nodig hebt. Dildo’s, vibo’s en nog veel meer ooo’s vind je hieronder: