Oeps! Moeder met kater wordt genadeloos verraden door dochters tekening

14.04.2018 04:55
Oeps! Moeder met kater wordt genadeloos verraden door dochters tekening

We kennen het allemaal, ’s avonds iets te diep in het glaasje gekeken, om vervolgens zondagochtend met bonkend hoofd de kinderen even achter de iPad te parkeren, terwijl jij nog een uurtje slaap probeert te pakken. En daar blijft het dan bij. Tenminste, dat hoop je.

LEES OOK: Waarom een kater een slecht idee is als je kinderen hebt

Het overkomt natuurlijk de meesten weleens: een kater. Gelukkig kun je het meestal redelijk binnenshuis houden. Tenzij je dochter maandag op school besluit een tekening van je te maken natuurlijk, waarin ze precies verraadt wat je die zondag hebt gedaan. Oeps!

Het overkwam Margaret Stevenson uit Schotland. Zij ging op zaterdagavond een avondje stappen met haar vriendinnen en bracht de zondag daarop ‘ziek in bed’ door. Haar dochter Lucie maakte hier vervolgens op school een tekening van, met de verhelderende tekst ‘On sunday, my mummy got sick. She had horrible juices to drink and she needs to rest.’

Margarets 7-jarige dochter begreep waarschijnlijk zelf niet precies wat ze had getekend, en heeft nog geen idee van alcohol en katers. Maar de juf zal daarentegen waarschijnlijk de situatie snel hebben doorgehad. Gelukkig kon die er de humor wel van inzien. Onder de tekening schreef ze ‘I hope she feels better soon’.

Margaret schaamde zich in eerste instantie kapot tegenover de juf, maar haar man Scott vond het verhaal hilarisch. Inmiddels, nu de hoofdpijn is weggetrokken, kan Margaret er ook wel om lachen.

Bron: The Scottish Sun

LEES OOK: Oeps, een ongevraagde tekening op het behang? Deze moeder had een geniale oplossing