Wordt 2016 je beste jaar ooit? Doe mee aan de challenge!

23.12.2015 02:04

Heb jij goede voornemens voor 2016? Wordt 2016 je beste jaar ooit? Over je werk, over opvoeding  over de balans tussen druk zijn en ontspanning? Coach en auteur Denise Hulst wil je graag helpen! En het is nog gratis ook.  Laat je in januari inspireren en motiveren door Bram Bakker, Roos Vonk, Lisette Thooft, Kristin Neff en Simone Levie onder het motto: Doen & Doorpakken!

Van 4 januari tot 29 januari 2016
Je kan nu 4 weken lang geïnspireerd & gemotiveerd worden door experts op het gebied van gezondheid, geluk, zelfcompassie, overvloed en gedragsverandering. Want dat is waar het naleven van je goede voornemens over gaat: doen en doorpakken, ook als het moeilijk wordt! Heb jij goede voornemens die je nu eens écht wilt gaan uitvoeren? Gezonder worden en voortaan altijd de trap nemen in plaats van de lift? Lunchpauze nemen op het werk ook als het heel druk is? Niet meer de hele dag je email checken? Beginnen met sporten? Minder snel klaar staan met oordelen over je medemens? Een beetje liefdevoller met jezelf, je kinderen, de buren, je familie en de rest van de wereld omgaan? Vrijwilligerswerk gaan doen of je eindelijk op geven voor het senioren zaal voetbal team op vrijdagavond?  Gezonder gaan eten? Minder alcohol drinken? Een bijdrage leveren aan het welzijn van je medemens? De eerste stappen zetten met je eigen bedrijf? Beter voor jezelf gaan zorgen thuis of op het werk? Doe dan mee met deze challenge en begin het nieuwe jaar op de beste manier die je je voor kunt stellen: met het gaan DOEN & DOORPAKKEN van je goede voornemens!

Mijn naam is Denise Hulst.
Ik beoefen al bijna 20 jaar mentale, fysieke en psychische topsport als ondernemer, kostwinner, hondenbaas, partner, moeder, dochter, trainer, coach en auteur.fofo fense Ik schreef in de afgelopen 15 jaar 10 boeken (rode draad: zelfzorg) richtte verschillende bedrijven op, ging bijna failliet en ben nog steeds alive & ’n kicking. Als je topprestaties wilt leveren is zelfzorg de basis weet ik uit eigen ervaring. Ik ben  gezegend met een flinke hoeveelheid ambitie, doorzettingsvermogen en creativiteit en ook met twee auto immuun ziektes die behoorlijk in de weg kunnen zitten. De centrale vraag is altijd: wat heb je nodig om optimaal te functioneren, jezelf de ruimte te geven voor dat wat je te doen hebt en een bijdrage te leveren aan het welzijn van jezelf en de wereld. Als ik iets kan bijdragen aan een structurele verbetering in de manier waarop iemand met zichzelf om gaat, dan word ik daar blij van. Net zo blij als de momenten waarop ik zelf hulp van anderen ontvang waardoor ik verder kan, een betere versie van mezelf kan zijn en daardoor nieuwe, kleine of grote stappen kan zetten. Ik voel me buitengewoon dankbaar dat ik deze vijf geweldige mensen bereid heb gevonden om met mij deze challenge vorm te geven. Ik hoop op een Tsunami van deelnemers zodat we met elkaar de wereld een stukje mooier kunnen maken door dichtbij huis te beginnen: bij onszelf. Ik nodig je van harte uit om met mij mee te doen en je te laten inspireren en motiveren door Bram Bakker, Roos Vonk, Lisette Thooft, Kristin Neff en Simone Levie. En door mij….
Handtekening Denise