Frozen-fans in huis? Zing samen ‘Let me go’ en win een reis naar Disneyland Paris

23.04.2015 10:30

Doe mee met de Frozen-winactie! Je hoeft alleen maar een variatie op Let it go te zingen met de tekst: Let me go! En dan maak je kans op een VIP-reis naar de opening van het Frozen Summer Fun.

Zingend de zomer in
Deze zomer verandert Disneyland Paris in één groot Frozen-festijn: het Frozen Summer Fun. En deze maand kun je een VIP-verblijf winnen door de kinderen een variatie te laten zingen op Laat het los (Let it go).

https://www.youtube.com/watch?v=4mYjXhURaA4&feature=youtu.be

Dit is wat je moet doen:
Vanaf 23 april krijgen alle kinderen de kans om thuis aan de slag te gaan met de muziek van Frozen. Via https://frozen-summer-fun.disneylandparis.nl/ worden kinderen opgeroepen om een het refrein van Laat het los te herschrijven en te zingen waarom zij graag naar Disneyland Paris gaan. Op die site kun je ook je filmpjes uploaden.

De jury, Michiel Veenstra en Willemijn Verkaik, maken een keus uit de origineelste, ontroerendste of grappigste filmpjes. De grote winnaar wint een Frozen Summer Fun VIP-verblijf in Disneyland Paris van 29 t/m 31 mei om de start van Frozen Summer Fun te vieren. Filmpjes kunnen tot en met 11 mei ingestuurd worden en op 13 mei wordt de winnaar bekend gemaakt.