Deze kinderfilms mogen jullie deze maand niet missen

10.02.2017 04:55
Deze kinderfilms mogen jullie deze maand niet missen

Een middag naar de bioscoop, het is dé oplossing voor een druilerige zondag- of woensdagmiddag. Ook deze maand is er voor kleine filmfanaten weer genoeg leuks te zien. Van Masha de beer tot Spokenjagers, een bak popcorn erbij en jullie hebben een fantastisch uitje! 

Lees ook: Leuk uitje: De EYEwalk in het Eye filmmuseum

SING
Sinds 14 december 2016 in de bioscoop

Taal: Engels en Nederlands (2D of 3D)
Duur: 108 minuten
Het verhaal: De koala Buster Moon is de trotste eigenaar van een theater, dat vroeger succesvol was, maar nu oud en vervallen is. In een poging zijn geliefde theater te redden, besluit hij een talentenjacht voor de dieren in de stad te organiseren. De muis die liegt en bedriegt, de verlegen tiener-olifant met plankenkoorts, de oververmoeide moeder van 25 biggetjes, een jonge gangster-gorilla die afstand wil nemen van zijn criminele familie en een punk-rock stekelvarken die uit de schaduw wil treden van haar arrogante vriendje; Allemaal delen ze dezelfde droom die hun leven kan veranderen.

Masha en de beer
Sinds 25 januari 2017 in de bioscoop

Taal: Nederlands
Duur: 65 minuten
Het verhaal: Masha is een meisje dat niet stil kan zitten, terwijl de goedgeluimde beer waarmee ze allerlei avonturen beleeft juist op zijn rust is gesteld. Een leuke film voor de allerkleinsten.

De LEGO Batman Film
Sinds 8 februari 2017 in de bioscoop

Taal: Nederlands (2D en 3D) en Engels (3D)
Duur: 104 minuten
Het verhaal: Er staat van alles te veranderen in Gotham City, en als Batman de stad wil redden uit de handen van De Joker zal hij zijn waakzame rol moeten laten vervallen. Hij zal moeten samenwerken met anderen. Een spannend bioscoopavontuur voor alle kleine legofans!

Spokenjagers
Vanaf 15 februari 2017 in de bioscoop

Taal: Nederlands
Duur: 104 minuten
Het verhaal: Spokenjagers gaat over de 11-jarige Tom, een jongen dienogal bang is aangelegd en dat wordt er niet beter op als hij in de kelder een spook ontdekt… Gelukkig is Hugo geen gewoon spook, maar een Alledaagse Spookgedaante (ASG). Hij doet geen vlieg kwaad, maar heeft wel Toms hulp nodig om terug te gaan naar het spookhuis waar hij woont. Daar is de gevaarlijke Oude IJsgeest komen wonen, die midden in de zomer de stad bevriest. Met behulp van de professionele spokenjager Hetty gaan ze op jacht. Lukt het ze om de stad te redden? Ga het zien!

Lees ook: Deze film mag je écht niet zien als je nog moet bevallen

(Beeld: screenshot YouTube)