Deze magische camping is al in het voorseizoen een enorme hit

24.01.2019 04:55
Deze magische camping is al in het voorseizoen een enorme hit

Kennen jullie de sprookjescamping al? Camping de Vechtstreek bij Hardenberg is geen normale familiecamping. Het hele terrein is omgetoverd tot een sprookjesland met elfjes, draken en kikkers. Dit zorgt voor een magische ervaring voor kinderen en ouders!

De camping ligt vol met speeltuinen, waterspeeltuinen en speelkastelen. Ook is er veel leuks in de buurt: de recreatieplas De Oldemeijer ligt op ongeveer 200 meter van de camping. Als er even tussenuit wilt is is het ook een goed idee om naar een van de attractie- en themaparken in de buurt te gaan. Attractiepark Slagharen (15 min rijden), Plopsa Indoor (25 min) en Avonturenpark Hellendoorn (30 min) zijn de favorieten.

De camping is verdeeld in meerdere velden. Er is een prachtige vis- en kanovijver met een leuk zandstrandje aan een grasweide. Deze vijver heet de Elfenvijver, en er wordt gezegd dat hier heel vroeg in de ochtend elfjes over het water dansen; magisch! In het water zwemmen trouwens een heleboel visjes, die je kunt proberen te vangen met schepnetjes of hengels. Op het gebied van waterpret is er eigenlijk eindeloos veel keuze. Er is namelijk ook nog een zwemparadijs, helemaal ingericht voor kinderen. Er is een babybadje, en een binnen- en een buitenbad met dieper water.

Om de sfeer compleet te maken staan er uiteraard sprookjeshuizen op deze sprookjescamping. Hoe leuk is het om te logeren in een Sprookjeskota, Kasteellodge of in een trekkershut? Hiernaast is er ook genoeg keuze tussen tenten en andere types accomodaties.

Krijgen jullie al zin? De plaatsen voor in het voorseizoen zijn nu te boeken voor de periode 6 april tot 30 juni. Je kunt dan zelfs je tent op de kampeerplaats laten staan, en terugkomen wanneer dat jullie uitkomt! Ook mogen kennissen of familie gebruik maken van je plek, als je zelf niet kunt komen. Dit voorseizoen arrangement is te boeken vanaf €973,- en als je via de website contact opneemt met de receptie kun je gelijk boeken.

Hier vindt je meer informatie over deze heerlijke vakantiebestemming voor kinderen.

In dit artikel lees je trouwens de persoonlijke ervaring van onze eigen Barbara

Lees ook: 21 Redenen om dit jaar naar de Sprookjescamping te gaan