In samenwerking met Me-to-We

Win een zwangerschapscursus twv 475 euro (of doe ‘m cadeau!)

17.07.2023 09:17

Er bestaat een oerwoud aan zwangerschapscursussen. Online, offline, in een hutje op de hei of met wierookstokjes. Wil jij een duidelijke zwangerschapscursus om jezelf voor te bereiden op wat komen gaat? Maak nu kans op een pakket van alle zwangerschapscursussen van Baby op Komst t.w.v. 476 euro.

Gezond zijn en gezond blijven samen met je nog niet geboren kindje is belangrijk tijdens je zwangerschap. Maar hoe doe je dat? Op en top voorbereid zijn op je bevalling om volledige controle te hebben en te houden. Hoe klinkt dat? En eindelijk, je kindje is geboren en een nieuwe fase in je leven is begonnen. Maar hoe werkt dat allemaal?

De online cursussen van Baby op Komst helpen je bij alle fases van je zwangerschap en de eerste maanden met je baby

Win alle zwangerschapscursussen in 1 keer

Cursus 1: Gezond zwanger worden en zijn

Zowel je voeding als je leefstijl hebben grote invloed op het verloop van je zwangerschap en de gezondheid van je (ongeboren) kind. Een gezonde leefstijl is lang niet voor iedereen even makkelijk. Deze 3 cursussen bieden jou de helpende hand om op een leuke, makkelijke manier gezond te leven en jezelf en je baby het beste te geven.

Cursus 2: Goed voorbereid bevallen

Met een goede voorbereiding sta jij met 1-0 voor. Baby op Komst geeft je maar liefst 3 verschillende online bevalcursussen, een nuchtere compacte cursus, een cursus die je niet alleen voorbereid op je bevalling, maar ook zorgt dat je fit blijft en minder lichamelijke klachten krijgt. En een cursus Hypnobirthing. Allemaal ontwikkeld door verloskundigen.

Cursus 3: Jij en je baby

De bevalling is achter de rug. Als jonge ouders kun je soms met je handen in het haar zitten, waarom huilt de baby, waarom wil hij niet slapen, wat doe ik bij krampjes? Dit en nog veel meer leer je in de cursus Leer je baby kennen. Door het volgen van deze cursus ben jij goed voorbereid op de babytijd. Daarnaast vind je de cursus Fit en in balans met je baby. Een fijne cursus voor actief herstel. Oefeningen afgestemd op de periode na de bevalling waar jij in zit, heerlijk samen met je baby te doen. We time en Me time in één. 

Voordelen van deze cursussen

  • Geen vaste tijden of lesmomenten, past altijd in jouw drukke schema
  • 6 tot 15 videolessen (verschilt per cursus) van gemiddeld 15 minuten per les
  • Downloadbare audio ademhalings- en ontspanningsoefeningen
  • Samen met je partner of alleen te volgen
  • Kijk lessen zo vaak terug als je wilt

Zo doe je mee

Als je meedoet aan deze winactie maak je kans op de zwangerschapscursussen van Baby op Komst. Om kans te maken, vul je het aanmeldformulier hieronder in. Het enige wat je daarna nog hoeft te doen is genieten van je zwangerschap, en als ie er eenmaal is, ook van de kleine uiteraard!

Let op: als je je e-mailadres achterlaat word je automatisch op de mailinglijst gezet en ontvang je zo nu en dan leuke artikelen en winacties van Me to We.

Meer info

Geen geduld of wil je een losse cursus doen? Ook dat kan! Bekijk alle zwangerschapscurssussen op https://babyopkomst.tv/.