Barbara bedankt haar moeder: “Zonder jou zou ik het niet redden.”

29.04.2016 13:00

Barbara, moeder van twee zoontjes van 4 en 10 jaar, zou zonder haar moeder niet kunnen werken. Daarom stuurt ze haar een kaartje met moederdag! Oma, bedankt! 

Lieve mama,

Ik wil je bedanken voor alles wat je doet. Zonder jou zou ik het niet redden. Ik wil je bedanken omdat…

…je elke maandag voor dag en douw in de tram stapt om mijn jongens op te vangen.

…je dan niet als een oppas bent, maar als een echte opvoeder.

…je Morris dan helpt met zijn zindelijkheidstraining (en je je door al zijn poepbroeken heen worstelt).

postNL

…je zo veel houdt van mijn zoon Felix, die het je met al zijn prepuberale kuren weleens heel lastig maakt.

…je toen ik in de kraamtijd was en borstontsteking had, meteen op de fiets stapte om een professioneel kolfapparaat te halen.

…je in die tijd mij af en toe even twee uurtjes weg stuurde om er even uit te kunnen zijn terwijl jij op de baby paste.

…je elke maandag een goddelijke macaroni met ham en kaas voor de jongens maakt.

…je vlak voor pasen zo lief twee paashaasjes meebracht als verrassing omdat je zelf dat weekend weg was, en dat ik geen tijd had gehad om die aan ze te geven, waardoor je op een doodgewone maandagmiddag pasen met ze bent gaan vieren.

…je als ik me weer eens zorgen maak jij er altijd alle vertrouwen in hebt dat het helemaal goed komt met de jongens!

Daarom stuur ik je een kaartje. Dankjewel!

Barbara

Helpt jouw moeder je ook altijd zo goed? Stuur haar een kaartje voor moederdag op 8 mei. Bestel gemakkelijk je postzegels op Postkantoor.nl of haal ze in de winkel zodat je alles in huis hebt om je moeder te bedanken met een kaartje. PS: wil jij je moeder bedanken op Me-to-We? Stuur ons een klein blogje over haar, de mooiste drie plaatsen we op moederdag op onze site. Mailen kan hier.