Bij Pomp 41 in de Bilt voelt iedereen zich thuis

Bij Pomp 41 in de Bilt voelt iedereen zich thuis
Bij Pomp 41 kun je niet alleen genieten van ontbijt, lunch of diner, maar ook gezellig borrelen. De gastvrije bediening en de warme, gezellige sfeer zorgen ervoor dat iedereen zich er ons thuisvoelt.

Restaurant Pomp 41 dankt haar naam aan de voormalige water- en benzinepomp die op het plein was gevestigd. Voor die tijd hebben er op diezelfde locatie een hotel en een garage gezeten. En waar ooit werd gegeten, geslapen, getankt en gerepareerd, worden nu de heerlijkste wereldgerechten bereid. Of het nou gaat om ontbijt, diner of een borrel, bij Pomp 41 zit je altijd goed.

Met het diner kan je voor één van de klassiekers gaan (denk: schnitzel, hamburger of fish and chips) of uitgebreid genieten van wat meer aparte kleine gerechtjes zoals lamszadel, geitenkaas in pancetta, pompoenrissotto of brique. Voor de kinderen is er een apart kindermenu, met kleinere porties en toegankelijker gerechtjes. En vergeet vooral niet om na afloop één van de overheerlijke desserts uit te proberen!

Wat echt opvalt aan Pomp 41 is de gastvrije sfeer: de bediening is ontzettend aardig en de eigenaren zijn enthousiast en attent. Ook kinderen zijn er meer dan welkom. Achterin het restaurant zit een kleine kinderhoek met spelletjes, en keukentje en boekjes om te lezen. Zo hoeft je kroost zich niet te vervelen, terwijl jij nog een wijntje bestelt.

Adres
Dorpsstraat 41-43
3732 HH de Bilt
030 307 44 12

Openingstijden
Maandag: gesloten
Dinsdag t/m donderdag: 09.00 – 23.00
Vrijdag: 09.00 – 00.00
Zaterdag en zondag 10.00 – 23.00

Bron: Bier en Appelsap / Pomp 41

LEES OOK: Deze heerlijke strandtent vlakbij Utrecht is dé place to be op een warme dag

Geschreven door
More from Sanne Mulder

18 Ouders die zich dapper proberen door de kerstdagen heen te slaan

De Kerstdagen, ze zijn gezellig, rommelig, druk en vermoeiend. Meestal ben je...
Lees verder