Bij Villa Augustus in Dordrecht komen de producten zo uit de tuin op je bord

18.11.2018 04:55
Een markt en een restaurant, midden in een grote moestuin: leuk om met je kind doorheen te wandelen. Het restaurant is dagelijks geopend voor ontbijt, lunch en diner. De menukaart, met kindermenu, volgt de seizoenen.

Een markt en een restaurant, middenin een grote moestuin: leuk om met je kind doorheen te wandelen. Het restaurant is dagelijks geopend voor ontbijt, lunch en diner. De menukaart, met kindermenu, volgt de seizoenen.

Villa Augustus is het hele jaar geopend.
Midden in de groentetuin, gevestigd in het voormalige pompgebouw, ligt het restaurant van Villa Augustus. De hele dag geopend, zeven dagen per week, met ruimte voor 200 gasten. Het restaurant is het ideaal van tuinman en kok, want wat is er mooier: van het vroege voorjaar tot diep in de winter is hier in de tuin het Nederlandse seizoen zichtbaar en oogstbaar.

De kids zullen het een na het ander ontdekken!
Zo sta je bij binnenkomst direct in een grote hal, waar vroeger water door kilometerslange buizen werd gepompt. Nu is het een markt, waar je terechtkunt voor gebakken lekkernijen, verse groente en fruit, antipasti, maar ook boeken en andere leuke hebbedingetjes. Wie doorloopt, komt terecht in de schitterende tuin.

Alles komt uit eigen tuin.
Er wordt overwegend gewerkt met biologische producten – zo uit de tuin op je bord. Vanuit de open keuken, het hart van het restaurant, maken zij dat zo lekker en mooi mogelijk klaar. In de eigen bakkerij worden zuurdesembroden, taartjes en koekjes gebakken. Deze kun je bestellen in het restaurant, maar ook meenemen naar huis.

Ga op avontuur met je kinderen, ze zullen zich hier geen seconde vervelen!

Openingstijden:
Maandag t/m donderdag van 7:00 – 24:00 uur
Vrijdag van 7:00 – 1:00 uur
Zaterdag van 8:00 – 1:00 uur
Zondag van 8:00 – 24:00 uur
De keuken is dagelijks geopend tot 22:45 uur.

Adres: Oranjelaan 7, 3311 DH Dordrecht
Telefoon: (078) 639 31 11
E-mail: info@villa-augustus.nl

Bron: Villa Augustus

Lees ook: Barbara opende het eerste Nederlandse vondelingenluik