Bijkomen van een dagje Tilburg bij Stadscafé de Spaarbank

09.02.2017 04:50
Bijkomen van een dagje Tilburg bij Stadscafé de Spaarbank

Na een dag in het Brabantse Tilburg even bijkomen met een biertje of glas wijn en een lekkere maaltijd? Bij Stadscafé de Spaarbank kunnen jullie heerlijk zitten, terwijl de kinderen zich vermaken in de speeltuin. 

Lees ook: Als papa en mama EINDELIJK weer eens uiteten gaan

Het stadscafé bevindt zich op een paar honderd meter van het Centraal Station en is daardoor de perfecte plek om de dag te beginnen met een kop koffie of af te sluiten met een borrel en/of lekker diner. Dankzij de uitgebreide bierkaart kunnen bierliefhebbers hier hun hart ophalen. Liever wijn? Ook het wijnaanbod biedt keuze genoeg.

Uitgebreide kinderkaart
Waar jullie voor het diner kunnen kiezen uit lekkere vis- en vleesgerechten of een goedgevulde salade, zijn er ook voor de kinderen opties genoeg. Naast de standaardgerechten als poffertjes en kipnuggets met friet, kunnen zij bijvoorbeeld ook kiezen voor gamba’s in harissa-olie. Een keer wat anders, ook wel eens leuk!

Terras met speeltuin
In het stadscafé is het niet alleen binnen gezellig zitten, maar ook in de tuin is het (zeker in de zomer) goed toeven. De tuin komt uit op een speeltuin, waardoor de kinderen vrij kunnen spelen zonder uit jullie zicht te verdwijnen. Een topplek voor gezinnen dus!

Stadscafé de Spaarbank, Noordstraat 125 in Tilburg

Lees ook: Relaxt uiteten met kinderen bij Jozef in Utrecht