Boogschieten als Robin Hood op een Kasteel!

20.04.2016 04:50
Robin Hood Festival, kasteel

Tijdens het Robin Hood Festival in Kasteel Hoensbroek kun je als avonturier je hart ophalen! Zin om met Moederdag of Pinksteren de boogschieter in jezelf naar boven te halen of je als kasteelheer of -dame te gedragen én zin in een tripje naar Zuid-Limburg? Het Robin Hood Festival is er voor jou!

Lees ook: Weet je het nog? Dat je midden op de dag zomaar in bad kon gaan liggen?

Kasteel Hoensbroek ligt in de bossen van Limburg en heeft zich in de afgelopen eeuwen meerdere keren moeten verdedigen. Dikke muren werden gebouwd, een gracht werd gegraven, maar ook werd er flink geoefend met boogschieten. En tijdens het Robin Hood Festival krijg jij de kans om ook te boogschieten. Je kunt het leren, doen, maar ook naar anderen kijken. Ben je even klaar met schieten? Of wil je niet aan het boogschieten beginnen zonder dat je er ook uitziet als Robin Hood? Je kunt je laten schminken, een schild knutselen en je eigen hoed maken.

Wanneer: 8, 15 en 16 mei 2016
Waar: Kasteel Hoensbroek, Zuid-Limburg
Wat het kost:  Kinderen tot 4 jaar gratis, € 7,25 voor kinderen tot en met 12 jaar, € 9,75 voor iedereen die ouder is. Of koop het gezinsticket voor voor 2 volwassenen en 2 kinderen voor slechts € 29,50 (extra kind voor slechts € 4,50). Deze gezinstickets zijn uitsluitend vooraf online te koop. Parkeren is gratis bij Kasteel Hoensbroek.
Meer informatie lees je hier.

 
Lees ook: Elke zondag superleuk: Radinoon!