Toptip voor de zomervakantie! Deze prachtige boscamping in de Dordogne

14.05.2018 04:55

Hou je van natuur, avontuur en kamperen? Dan moet je naar deze camping in de Dordogne. Huttopia Lanmary is een boskamp, met houten hutten en grote (luxe) tenten. Als je hier bent, heb je het gevoel dat de buitenwereld niet meer bestaat. 

De Dordogne is niet voor niets één van de populairste vakantiebestemmingen onder Nederlanders. Elk jaar trekt dit gebied zo’n 3 miljoen toeristen. Al merk je daar op deze camping, verscholen tussen de bossen, maar weinig van. Heb je eigen kampeerspulllen? Bij Lanmary kan je een staplaats huren en je eigen spullen meenemen. Of je huurt een van de ingerichte tenten of blokhutten, als je van een beetje meer comfort houdt.

Op de camping is meer dan genoeg te doen. In de zomer is er een (vrijwillig) activiteitenprogramma voor kinderen en volwassenen. Ontdek het omliggende bos te paard, te voet of met de mountainbike. Daarnaast is er op het terrein een groot zwembad voor uren zwem- en ligplezier. Zin om wat te eten? Dan hoef je het terrein niet eens af (kan natuurlijk wel). In het kamprestaurant kan je terecht voor een simpele maar overheerlijke maaltijd. Al kan je natuurlijk ook zelf koken. Het enige wat nog rest is ‘s avonds een flesje wijn opentrekken en naar de adembenemende sterrenhemel te kijken.

Voor meer informatie en reserveren, klik hier.

Bron: Mama goes here 

LEES OOK: Sprookjesachtig Fisherman’s Cabin in de Dordogne