BRONpark vlakbij Amersfoort: de perfecte plek voor een middag ongestoord spelen

07.09.2019 04:55
BRONpark vlakbij Amersfoort: de perfecte plek voor een middag ongestoord spelen

Het BRONpark in Vathorst, vlakbij Amersfoort, is een geweldige plek om neer te strijken. De kinderen kunnen zich uitleven met zand en water en er is een horecagelegenheid mét terras met uitzicht op het water. Wat willen jullie nog meer?!

Het park ligt in het hart van De Bron aan een grote waterplas. In het midden is ruimte voor avontuur: er zijn bomen en struiken, er liggen stapstenen in het water, er is een trekpontje en een waterspeeltafel. Schone (en vooral droge!) kleding meenemen is dus geen overbodige luxe.

Uitgespeeld? Aan de rand van het park vinden jullie Bij Daphne in de kas, een leuke horecagelegenheid in, de naam zegt het al, een kas waar jullie heerlijk binnen wat kunnen eten en drinken of met mooi weer op het terras.

Beeld: Facebook, Bij Daphne in de Kas

Op de kaart staan lekkere broodjes (bijvoorbeeld met warm gerookte zalm en asperge, mmmm…), tosti’s, salades en een aantal vleesgerechten voor ’s avonds. Voor kinderen staan er simpele tosti’s, boterhammen met beleg naar keuze, een broodje hotdog en kipnuggets met frietjes op het menu. Genoeg om de trek die ze door het spelen hebben gekregen te stillen dus!

Let op! Bij Daphne in de Kas is op maandag en dinsdag gesloten. Op zondag zijn ze tot 19.00 uur open in plaats van tot 20.30 uur.

LEES OOK: uitje

(Hoofdbeeld: Vathorst Amersfoort