Café Puick in Breda: kinderen op de schommel, jij in de Chesterfield

Bij café Puick is het goed toeven met kinderen
In een van de gezelligste winkelstraten van Breda ligt café Puick. Hier kun je neerstrijken voor een heerlijke (gezonde) lunch, en goede koffie of wijntje. Extra leuk: alle meubels bij het hip ingerichte Puick zijn te koop. 

Onze tip in Groningen: Leuk! Eten bij Flinders Café vlakbij de Grote Markt

De kaart van Puick is net even fijner dan wat je bij een doorsnee lunchtentje kan verwachten. Ze serveren hier namelijk heerlijke broodjes, handrolls en salades met oosterse invloeden. Probeer bijvoorbeeld de Papadum Ceasar (fingerfood salade van gestapelde papadums, spinazie, sla, kip, avocado, spekjes, pecorini kaas, halfzacht ei en caesardressing) of de Buddha Bowl (verse spinazie, gemarineerde tomaat, avocado, komkommer, gegrilde aubergines, wortel, mozzarella en muhammara getopt met krokant platbrood en pistache olie). De broodjes zijn trouwens ook fantastisch: zo hebben ze heerlijke pita’s en platbroden met buikspek, bavette steak of kip met avocado.

Niet alleen voor ons is Puick geweldig, ook de kinderen zullen het er naar hun zin hebben. 
Puick heeft namelijk een speciaal lunchmenu voor kinderen (warm pitabrood met Nutella!). En als je een plekje bij het raam weet te regelen, kunnen je kinderen ook nog even schommelen voor de etalage, terwijl jij lekker onderuit zakt in een van de Chesterfield banken. En wie weet, met zo’n bank naar huis gaat.

Café Puick
Veemarktstraat 56
4811 ZJ Breda

openingstijden: di t/m za 11.00 – 17.00, zo 13.00 – 16.00
telefoon: 076-5143755

bron: Puick/Facebook

lees ook: Nog geen plannen dit weekend? Ga naar Dierenpark ZieZOO in Noord-Brabant

Geschreven door
More from Sanne Mulder

Primeur: tot 30 juni kun je naar het eerste babyrestaurant van Nederland

Je kon erop wachten, het eerste biologische, hippe, pop-uprestaurant speciaal voor baby’s....
Lees verder