Bij café Tof Koekie in Den Bosch mogen je kinderen op de muren tekenen

Bij café Tof Koekie in Den Bosch mogen je kinderen op de muren tekenen
Met de Markt om de hoek en op loopafstand van de prachtige musea van Den Bosch ligt Tof Koekie, een ontbijt-, lunch- en borrelbar waar ouders met jonge kinderen bijzonder welkom zijn. Strijk hier neer voor een goede koffie, een stuk taart of een wijntje.

De oprichters van Tof Koekie, Martin en Marlene, wonen in Den Bosch samen met hun kinderen van 4 en 1.5. Zij misten hier alleen een plek waar ze, inclusief kinderwagen en overige spullen, prettig konden zitten en waar de kinderen zich (liefst langer dan een kwartier) konden vermaken. En áls ze zo’n plek al vonden, misten ze vaak een echt lekkere menukaart. Dus besloten ze zelf zo’n plek maar te openen. Dit werd Tof Koekie, dat eind maart open ging.

Tof Koekie is helemaal afgestemd op ouders met (jonge) kinderen.
Ze hebben een babybox waar je je kind even kan neerleggen, zacht speelgoed voor de kleintjes een een speelhoek voor wat grotere kinderen. Hier vind je boeken, puzzels en spelletjes. Daarnaast liggen er tekenspullen. Je kinderen mogen er zelfs op de muren tekenen: er is een speciale krijtmuur waar ze zich op kunnen uitleven. Ook handig: in de wc’s vind je alles wat je als ouder nodig zou kunnen hebben, zoals luiers, billendoekjes en luierzakjes. Martin en Marlene hebben echt aan alles gedacht.

Terwijl je kinderen zich prima vermaken kan jij rustig genieten van je cappuccino of een vers stuk taart.
Tof Koekie werkt zo veel mogelijk met lokale en/of biologische producten. Daarnaast maken ze veel van de dingen op de kaart zelf, zoals hun jam, de tonijnsalade, smoothies en dagelijks wisselende verse taarten. Ze hebben naast lekkere broodjes (die met tonijnsalade is hemels!) uiteraard ook genoeg voor kinderen.

Tof Koekie
Achter het Stadhuis 16a
5211HN ‘s-Hertogenbosch

openingstijden:
maandag: gesloten
dinsdag: 09:30 – 18:00
woensdag t/m zaterdag: 09:00 – 18:00
zondag: 12:00 t/m 17:00

bron: tofkoekie.nl

Lees ook: Sfeervolle Bed & Breakfast in hartje Den Bosch

 

Geschreven door
More from Sanne Mulder

Uit onderzoek blijkt: Dit zijn de beste (en slechtste) landen om zwanger te zijn

In Nederland is een zwangerschap over het algemeen reden voor een feestje,...
Lees verder