JAAA! Vanaf 7 juli gaat de grootste dino-expo van Europa open in Utrecht

07.07.2018 04:55

Wordt jouw kind dolenthousiast van alles wat ook maar een beetje met dinosaurussen te maken heeft? Dan hebben we goed nieuws: vanaf deze week opent de grootste Dino expositie van Europa in Utrecht! 

Vanaf deze week kan je naar in Utrecht om de expositie World of Dinos te gaan bewonderen. Tot en met 2 september veroveren meer dan zestig levensgrote en bewegende dinosaurussen de Jaarbeurs. Tijdens de tentoonstelling worden realistische dino’s en interactieve elementen gecombineerd, voor een levensechte ervaring. World of Dinos is verdeeld in werelddelen waar bezoekers oog in oog komen te staan met dinosaurussen die op ware grootte in op maat gemaakte decors te zien zijn. Alle dino’s bewegen en maken geluid.

De expo omvat meer dan 7.000 vierkante meter en is uitgerust met de nieuwste special effects. Utrecht krijgt de wereldprimeur van World of Dinos. Daarna gaat de expo de wereld over. Buiten de dino’s biedt de expo speurtochten, een bioscoop, zoektochten naar fossielen en aan het einde van de expo een speciaal speelgebied met springkussens en andere attracties.

World of Dinos is van maandag tot en met zondag geopend van 10:00 uur tot 18:00 uur. Van maandag tot en met vrijdag kun je gedurende de gehele dag World of Dinos bezoeken. In de weekenden werken met een tijdslot-systeem om te zorgen dat er niet te veel mensen tegelijk de tentoonstelling bezoeken. Kaartjes zijn goedkoper als je ze via internet besteld, dan wanneer je ze aan de kassa koopt. Voor volwassenen kost een ticket € 17,50, en voor kinderen en 65+ € 15,00. Je kan ook een familieticket kopen, dan kun je met vier personen voor € 58,00 euro naar binnen.

Bron: World of Dinos

LEES OOK: Superleuk uitje: naar Dinoland in Zwolle