De hele dag buitenspelen bij Bij Anna in Zundert

01.07.2018 04:55
De hele dag buitenspelen bij Bij Anna in Zundert

Natuurtuin Bij Anna in Zundert is een heerlijke plek midden in de natuur voor jong en oud, waar leuke buitenactiviteiten worden georganiseerd! Perfect voor als je een dagje lekker eruit wil. 

Het doel van Bij Anna is het bouwen van een inspirerende plek in het beekdal van de Kleine Beek in Zundert. De AnnaTuin is een duurzame plek voor cultuur, ontspanning en vermaakt. In de tuin kun je spelen, plukken, bouwen, zaaien, oogsten en delen. Regelmatig worden er verschillende activiteiten (voor kinderen) georganiseerd, met als doel ontspannen, ontdekken, ontmoeten en ontwikkelen. Bij Anna werkt aan de bouw van een natuurspeelplek, een natuurpodium, een eetbare tuin en een gastvrij koffiehuis. Voor nu is er al een mobiele KoffieTbar, die bij droog weer open is op zondag van 13.00 tot 16.00 uur.

Extra leuk: Zondag 8 juli van 11:00 tot 17:00 organiseert Bij Anna het KinderFEESTival. Tijdens dit speciale kinderfestival (gratis!) is er van alles te beleven en te doen in de AnnaTuin, zoals workshops, creatieve knutselhoekjes, luisterplekjes, sportieve uitdagingen en doe- en timmertafels. Bij de koffieTbar kun je de hele dag terecht voor zomerse drankjes (cocktails!), limonade en wat te snoepen. Daarnaast zorgt Crazy Crêpes voor verse pannenkoeken.

Kijk voor activiteiten, de agenda en de precieze locatie op hun Facebook

bron: Bij Anna

LEES OOK: Café Puick in Breda: kinderen in de schommel, jij relaxed in de Chesterfield