In de zomervakantie gaan we lekker luieren in de Languedoc

19.01.2015 10:24

Het duurt nog even voor het zomervakantie is (oké nog heel lang), maar wij kijken alweer stiekem naar de beste adresjes voor de zomervakantie. En we hebben er een gevonden! Deze appartementen in de Languedoc zijn echt ultiem, en hebben alles voor een geslaagde vakantie voor jullie én je kinderen.

Country Kids ligt in de Languedoc, in het Zuiden van Frankrijk. Het is eigenlijk een oude boerderij die is omgebouwd tot zeven appartementen (voor 4 tot 12(!) personen). De appartementen zijn van alle gemakken voorzien: airconditioning, extra bedden, wiegjes, wi-fi, dvdspelers, een volledig uitgeruste keuken en spelletjes en boeken voor de kinderen. Allemaal prima geregeld!

Maar wat Country Kids echt fantastisch maakt, is de service van de eigenaren! Je hebt echt nog nooit zoiets meegemaakt. Het eten staat klaar als je aankomt, er worden gratis high-teas gegeven voor alle gasten, je kan massages bestellen en wanneer je wil brengen de eigenaren je naar de omliggende restaurants. En, we geloofden bijna onze oren niet, een dienst die je kroost op vrijdag om zeven uur komt halen voor een pyjamafeestje, zodat de ouders hun eigen pyjamafeestje kunnen houden ;).

Verder kunnen de kinderen zich de hele dag vermaken rond de boerderij, er zijn trampolines, speurtochten, tractorritjes, een (kinder)boerderij waar kinderen kunnen helpen met eieren verzamelen, een kinderveilig zwembad en twee keer per week oppas voor de kinderen als je een keer met z’n tweeën uit eten wil. De keuze uit activiteiten is oneindig: massages, potjes tennis, kanoën, paardrijden, klimmen, zwemmen in het meer en yoga.

Country Kids is echt fantastisch, omdat je precies zoveel activiteiten of ontspanning kan kiezen als je zelf wil. Er is superveel te doen voor het hele gezin, en de behulpzaamheid van de eigenaren zorgt dat je er af en toe met z’n tweeën tussenuit kan. Ideale vakantie toch?

123304_mediumlanguedoc vakantie kinderen country kids kinderen appartementen villas 123296_medium

 

plus:
– Al het eten is inbegrepen in het hoogseizoen, maar zelf koken kan ook in alle appartementen.
– Superleuke activiteiten en dingen te doen in de omgeving.
– Er is onbeperkte crèche, een kids club met superleuke activiteiten in het hoogseizoen en twee keer per week babysit ’s avonds. En natuurlijk de pyjamaparty vrijdagochtend! Leuk voor jou en voor de kinderen.

Min:
– Het is echt duur in het hoogseizoen, maar bedenk dat alles inclusief is: eten, drinken (ook alcohol), activiteiten en crèche.
– Het is heel populair, dus boek vroeg van te voren!

Boeken kan via: https://www.i-escape.com/country-kids/rooms#overview

Photos are copyright i-escape.com / Hotel Country Kids