Deze heerlijke strandtent vlakbij Utrecht is dé place to be op een warme dag

Deze heerlijke strandtent vlakbij Utrecht is dé place to be op een warme dag
In tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden, vind je beachclub Klein Scheveningen niet in Scheveningen, maar in Lopikerkapel, vlakbij Utrecht. Prachtig gelegen aan het water is dit dé place to be op een warme dag. 

Zodra je beachclub Klein Scheveningen binnenkomt krijg je meteen dat vakantiegevoel: zon, zand, zee en gezelligheid. Vanuit de club heb je uitzicht op het water, het strand en de grasweide. Op het strand vind je parasols, zonnebedjes en windschermen van Klein Scheveningen, zodat je in luxe van je dagje strand kan genieten. Is het te koud om te zwemmen? Naast Klein Scheveningen vind je een speeltuin, waar je kinderen zich ook uren kunnen vermaken.

In het restaurant van Klein Scheveningen kun je kiezen uit een uitgebreide menukaart. Van broodjes tot salades, en van soep tot een uitgebreide keus in bittergarnituur. Kortom, alles wat je nodig hebt voor een geslaagd dagje strand. Voor kinderen hebben ze een bordje friet of pannenkoeken, maar ze kunnen ook prima mee eten van de gewone kaart. Alhoewel, wat is er lekkerder na een dagje strand dan een goed bord friet? Niks toch!

Beachclub Klein Scheveningen
Lekdijk Oost 16-A
3412 KT Lopikerkapel

030-2430112
openingstijden: ma t/m zo 10:00 – 22:30

bron: Beachclub Klein Scheveningen

LEES OOK: Dit weekend gaan we naar Scheveningen!

Geschreven door
More from Sanne Mulder

Als je kind(eren) hier niet overdreven blij van worden: supercoole regenboogpannenkoeken!

Hoe tof zijn deze pannenkoeken? En je hoeft niet bang te zijn...
Lees verder