Last minute megatip: deze hutjes vlakbij het strand van Callantsoog

02.08.2018 04:55

Voor wie er last minute nog op zoek is naar een topplek in Nederland; deze locatie ligt bij het strand, ziet er waanzinnig uit en heeft nog wat vrije plekken dit jaar!

Op maar 10 minuten lopen vanaf het strand van Callantsoog ligt het unieke en prachtige natuurgebied Het Zwanenwater. Midden in dit gebied ligt vakantiepark Zon Zee Strand. In dit park staat alles in het teken van genieten, rust en kleinschaligheid. Je gaat hier weer lekker terug naar de basics, voelt de wind in je haren en het gras tussen je tenen, terwijl je kookt op een houtkachel. Al is in elk verblijf voor de luxepaardjes ook gewoon een ingerichte keuken hoor!

Het vakantiepark biedt verschillende types accomodaties. Op zoek naar een korte overnachting? Perfect hiervoor zijn de kleine, knusse trekkershutjes voor maximaal twee personen, hierbij maak je wel gebruik van de gedeelde sanitaire voorzieningen van het park. Daarnaast kan je ook verblijven in een tipi-tent. Deze tent heeft een aantal compartimenten die er voor zorgen dat er 4 mensen kunnen slapen. Hiernaast heeft deze accomodatie een eigen terras, een overdekte keuken, een eigen badkamer en een vuurplaats.

Speciaal voor de kinderen is er de Kidz Lodge. Met klimmuur en glijbaan in de tent. Zelf kun je lekker relaxen op je terras, en tegelijkertijd opletten en genieten van dat je kinderen aan het spelen zijn op de speelplaats voor je lodge.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk hier het gehele aanbod.

Tipitent Jutter

Bron: Zonzeestrand.nl

Lees ook: Deze 4 vakantieboerderijen zijn echt een bezoekje waard (zelfs met baby!)