Deze kleinschalige familiecamping in Frankrijk is helemaal het einde

20.01.2019 04:55

In de wintermaanden zijn we in Nederland druk met het regelen van de zomervakantie. Het zal door de extreme behoefte aan zon en warmte komen. Me-to-We helpt graag mee met het vinden van de beste vakantiebestemmingen voor families.

Camping Valentheze in Frankrijk is er zo één. Deze rustige camping in het Franse Lot-district heeft prachtige safari-tenten en een heerlijk gemoedelijke sfeer. Er zijn ook een aantal plekken voor mensen met hun eigen tent, het is dus niet nodig een safari tent te huren. Al zijn ze wel aan te raden!

Er staan voornamelijk gezinnen met jonge kinderen en hier worden regelmatig spelletjes en kleien activiteiten voor georganiseerd. Verwacht geen groot animatieprogramma, maar juist kleinschalige, gezellige bezigheden. Ook heeft de camping een fijn zwembad met stoelen en ligbedden.

De omgeving biedt ook genoeg vertier. De camping ligt dicht bij leuke plaatsjes, kastelen en markten en ook kan je goed fietsen en wandelen in de omgeving

De camping zelf heeft een fijne bas met een terras voor een fijn drankje rond borreluur of een hapje te eten. Ook lopen er gezellige kippen rond op het terrein (let op: je kunt wel wakker gekraaid worden door de haan!)

Klik hier voor meer informatie over Camping Valentheze

 

Lees ook: Op deze kindvriendelijke campings hebben ouders het ook écht naar hun zin