Deze privé-villa’s op Lanzarote zijn helemaal geweldig!

01.12.2015 14:21

Wat moeten we toch zonder de Canarische Eilanden? Er is bijna altijd zon, het is niet ver vliegen en het is er adembenemend mooi. Ze zijn er lief voor kinderen en dit is een van de leukste plekjes daar!

Wat moeten we toch zonder de Canarische Eilanden? Zelfs in de Nederlandse wintermaanden is het weer nog zó ontzettend lekker dat je lekker in bikini kunt rond paraderen. Maar waar we pas echt gelukkig van worden is dat je maar maximaal 4 uur in die dwangbuis met vleugels hoeft te zitten. Niks Bali of de Gili Trawangang eilanden, adembenemende en warme bestemmingen liggen gewoon binnen handbereik, of het nou hartje zomer of winter is.

Op het eiland Lanzarote zijn de privé villa’s van El Caserio de Guime gevestigd.  Of beter gezegd; de geweldige privé villa’s! Met over-the-top uitzicht op het vulkaanlandschap, wat zo kenmerkend is aan Lanzarote. Binnen én buiten de villa vindt je alles wat je maar kan bedenken. Een volledig ingerichte keuken, sfeervolle inrichting en knusse slaapkamers. De tuin is helemaal afgezet, met genoeg ruimte om te spelen. Ook is er een zithoek waar je heerlijk kunt ontbijten, lunchen en dineren. En bij dit perfecte plaatje hoort natuurlijk ook een zwembad. En die is er, een privé zwembad nota bene! Met een eigen toegang, wel zo veilig.

Lanzarote ligt op ongeveer 115 kilometer van de kust van Marokko, waardoor er het hele jaar door een zeer aangename temperatuur hangt. En ondanks dat het eiland behoorlijk wat toeristen trekt is er voor gezorgd dat de mooie natuur intact is gebleven, zo wordt er zo min mogelijk gebouwd om de mooie landschappen niet aan te tasten. De natuur op Lanzarote is hierdoor uniek en weer volledig anders dan de andere Canarische Eilanden. Tijdens je verblijf zul je je geen moment vervelen. Naast dat je ogen te kort komt, zijn er ook genoeg leuke (kindvriendelijke) uitjes en bezienswaardigheden. Én Lanzarote barst gelukkig van de goede plekken om te eten, want we kunnen ons voorstellen dat je op vakantie ook gewoon even niet wilt koken.

Kijk hier voor meer informatie over El Casiero.

keuken slaapkamer zitje zwembad

logo_eliza

Me-to-We & Eliza was here
Dit is een samenwerking tussen Me-to-We & Eliza was here, specialist in leuke en kleinschalige vakantieadressen. Wij hebben speciaal voor jullie hun leukste adressen geselecteerd om met kinderen naartoe te gaan. De prijzen van Eliza was here zijn inclusief huurauto!

En op Fuerteventura is het ook  altijd zomer!