Deze zomer met vrienden op vakantie? Dan is dit het perfecte paradijs!

30.11.2015 14:30
la lue

Barbara gaat het liefst met heel veel vrienden op vakantie, zodat de kinderen met elkaar kunnen spelen. In deze (betaalbare!) verzameling huisjes in Midden Frankrijk kan dat heel erg goed!

Midden in Frankrijk, aan een schattig dorpspleintje liggen deze drie huisjes, die met een binnenplaats een grote tuin met elkaar verbonden zijn. Je kan er heel goed in met drie gezinnen, dan heb je ieder een eigen huis, met eigen keuken en badkamer, en kun je toch elke dag samen ontbijten en barbecuen.

Ze zijn schattig ingericht: helemaal retro en lief. De Nederlandse eigenaren zijn kunstenaar en hebben alles met hun eigen handen gebouwd. Hun eigen huis, met daaromheen ook weer wat gites, ligt vlakbij. Een paar keer per week kookt de gastvrouw daar, tussen de varkens en de geiten, met een waanzinnig uitzicht! En bijna alles waar ze mee kookt, komt van hun boerderijtje. Het vlees, de groente en het fruit.

LEES OOK: Voor een tropische en betoverende vakantie hoef je echt niet naar Bali!

De Allier is een super rustige streek, daar moet je van houden. Maar het is er echt prachtig. Er zit ook nog een chambre d’hotes bij voor gasten die voor een of twee nachten aanhaken. En er is een grote ruimte met pingpongtafel. Je past er met 10 a 14 personen in, de huisjes kosten per stuk 350 & 450 euro. Je kan een prijs maken voor het geheel.

la lue appartementen

 

Plus
• Ontzettend leuk in gericht alle huisjes.
• Aan het mooiste dorpspleintje ever.
• Niet eens zo ver rijden: een dikke 7 uur vanaf Utrecht.

Min
• De huisjes liggen aan een (rustige) doorgaande weg (je kan de cour afsluiten met een hek).
• Je moet wel echt gaan als het lekker warm is, als je binnen moet zitten is het een beetje hokkerig.

La Lué
03210, Agonges, Frankrijk
Tel 0033 470 439 157
e-mail contact@lalue.eu (Nederlandstalig)

https://www.lalue.eu