Dit restaurant in het oosten van het land is perfect voor een zwoele zomeravond

Middenin het bosrijke en natuurlijke Vechtdal ligt het voormalige landhuis van Barones van Haersolte op landgoed Gerner, bij Dalfsen. Dit landhuis heeft een lange geschiedenis, maar inmiddels is Restaurant Dalfsen De Barones hier gevestigd. Deze locatie is echt enorm geschikt om te gaan eten met je kinderen.

Bij de Barones kan je terecht voor een uitgebreid à la carte diner. Zitten je kinderen daar helemaal niet op te wachten? Daar is op gerekend. Voor hen is er een aparte kaart met pannenkoeken. Terwijl jij aan je in katenspek gewikkelde varkenshaas met brie en honing zit, happen je kinderen blij een pannenkoek met stroop weg. En als ze geen zin meer hebben om stil te zitten, stuur je ze gewoon naar buiten.

Om het restaurant heen is van alles te doen, buiten het grote terras vindt je een enorme tuin met een boomhut, hangmatten, speeltoestellen, een voetbaldoel en nog veel meer! Voor de ouders zijn er heerlijke biertjes en wijntjes op het terras, waar vanuit je goed naar de spelende kinderen kunt kijken. Binnen is het interieur rustiek en landelijk, ontzettend gezellig. Me-to-We’s Femke heeft er onlangs een héérlijke avond gehad met haar man en zoontje Max, hieronder haar foto’s. Aanrader!

De Barones
Gerner Es 5a
7722 RX Dalfsen
Tel: 0529 – 435 666
E-mail: [email protected]

1 mei tot 1 november:
Dinsdag t/m zondag: 12.00 uur

Lees ook: Heerlijke plek! Ontspannen stranddag bij Brasserie Buitenhuis, aan het Valkenburgse meer

Geschreven door
More from Anna

Deze kinderen hebben grotere emoties dan volwassenen ooit kunnen hebben

Als er íemand Hollywood acteurs kan verslaan wat betreft het uiten van...
Lees verder