Dit weekend gaan we borrelen bij KROAST in Amersfoort (met nanny service!)

In de voormalige Zeepfabriek Rohm & Haas, net buiten het oude stadscentrum van Amersfoort, vind je restaurant KROAST. Hier kan je elke dag terecht voor lunch of een drankje, en in het weekend ook voor het diner. En helemaal fantastisch, op vrijdag- en zaterdagavond is er een oppas die tijdens het avondeten zorgt dat je kinderen het naar hun zin hebben.

KROAST is onderdeel van het project ‘De Nieuwe Stad’, waarbij industriële panden in Amersfoort duurzaam worden herontwikkeld. Dit zorgt ervoor dat KROAST vanbinnen een authentieke industriële feel heeft, terwijl het tegelijkertijd hip, modern en nieuw aanvoelt. Voor nu een beetje te koud, maar als het mooi weer is heeft KROAST ook een heerlijke binnentuin waar je van de zon kan genieten.

Het eten bij KROAST is geïnspireerd door de Zuid-Europese keuken. Elke drie maanden wisselen ze van kaart, en al hun gerechten kosten tussen de 8,00 en de 11,00 euro. En die gerechten zijn niet mis. Zo hebben ze bijvoorbeeld een hemelse truffelrisotto met ei, rucola en oude kaas. Of wat dacht je van pompoenravioli met salie en parmezaanse kaas. Mmm.. Voor kinderen hebben ze hamburger of witvis met frietjes, maar als je kroost liever iets anders heeft, kan er altijd iets met de keuken worden overlegd.

Dit artikel gaat door onder de afbeelding

KROAST streeft ernaar een plek te zijn waar ook je kroost mee mag en welkom is. Voor de kinderen die lang genoeg aan tafel gezetten hebben, is er een aparte huiskamer waar spelletjes en knutselspullen te vinden zijn. Ook draaien ze hier soms een film, zodat je kinderen lekker kunnen relaxen. Op vrijdag- en zaterdagavond is er bovendien dus een oppas aanwezig, die de boel een beetje in de gaten houdt en de kinderen vermaakt. Heerlijk toch, kan jij lekker van je wijntje genieten!

Adres en openingstijden
Kroast Amersfoort
Kleine Koppel 36
3812 PH Amersfoort
[email protected]
033 752 0332

Maandag: 10:00 – 17:00
Dinsdag: gesloten
Woensdag: 10:00 – 22:00
Donderdag: 10:00 – 22:00
Vrijdag: 08:30 – 23:00
Zaterdag: 12:00 – 23:00
Zondag: 12:00 – 22:00

 

 

Sanne (26) woont samen met haar vriend en heeft nog geen kinderen. Die wil ze voorlopig ook nog niet, maar door haar werk bij Me to We komt ze in ieder geval zeer goed beslagen ten ijs als het zover is.

Lees ook
Geschreven door
More from Sanne Mulder

Oké, het hoogtepunt van mode is bereikt. Wij presenteren u, Crocs met hakken!

Wie zegt dat sexy en praktisch niet goed te combineren zijn? Heb...
Lees verder