Dit weekend gaan we borrelen bij KROAST in Amersfoort (met nanny service!)

28.12.2018 04:55

In de voormalige Zeepfabriek Rohm & Haas, net buiten het oude stadscentrum van Amersfoort, vind je restaurant KROAST. Hier kan je elke dag terecht voor lunch of een drankje, en in het weekend ook voor het diner. En helemaal fantastisch, op vrijdag- en zaterdagavond is er een oppas die tijdens het avondeten zorgt dat je kinderen het naar hun zin hebben.

KROAST is onderdeel van het project ‘De Nieuwe Stad’, waarbij industriële panden in Amersfoort duurzaam worden herontwikkeld. Dit zorgt ervoor dat KROAST vanbinnen een authentieke industriële feel heeft, terwijl het tegelijkertijd hip, modern en nieuw aanvoelt. Voor nu een beetje te koud, maar als het mooi weer is heeft KROAST ook een heerlijke binnentuin waar je van de zon kan genieten.

Het eten bij KROAST is geïnspireerd door de Zuid-Europese keuken. Elke drie maanden wisselen ze van kaart, en al hun gerechten kosten tussen de 8,00 en de 11,00 euro. En die gerechten zijn niet mis. Zo hebben ze bijvoorbeeld een hemelse truffelrisotto met ei, rucola en oude kaas. Of wat dacht je van pompoenravioli met salie en parmezaanse kaas. Mmm.. Voor kinderen hebben ze hamburger of witvis met frietjes, maar als je kroost liever iets anders heeft, kan er altijd iets met de keuken worden overlegd.

KROAST streeft ernaar een plek te zijn waar ook je kroost mee mag en welkom is. Voor de kinderen die lang genoeg aan tafel gezetten hebben, is er een aparte huiskamer waar spelletjes en knutselspullen te vinden zijn. Ook draaien ze hier soms een film, zodat je kinderen lekker kunnen relaxen. Op vrijdag- en zaterdagavond is er bovendien dus een oppas aanwezig, die de boel een beetje in de gaten houdt en de kinderen vermaakt. Heerlijk toch, kan jij lekker van je wijntje genieten!

Adres en openingstijden
Kroast Amersfoort
Kleine Koppel 36
3812 PH Amersfoort
info@kroast.nl
033 752 0332

Maandag: 10:00 – 17:00
Dinsdag: gesloten
Woensdag: 10:00 – 22:00
Donderdag: 10:00 – 22:00
Vrijdag: 08:30 – 23:00
Zaterdag: 12:00 – 23:00
Zondag: 12:00 – 22:00