Doen! Eten aan het water bij PorterHouse in Naarden

22.02.2019 04:55
Doen! Eten aan het water bij PorterHouse in Naarden

Lekker een avond uiteten met het hele gezin? Bij PorterHouse, in de jachthaven van Naarden, zijn jullie aan het juiste adres. Terwijl jullie genieten van een goed stuk vlees en een lekker glas wijn, vermaken de kinderen zich in de speeltuin of de speciaal voor hen ingerichte speelruimte. 

Lees ook: Spelen in het Oosterpark en eten bij Hotel Arena in Amsterdam

Bij PorterHouse zijn jullie iedere dag vanaf 11:00 uur welkom voor een hapje en een drankje. Het restaurant heeft een groot overdekt terras aan het water (bootjes kijken!) én een fijne menu- en wijnkaart.

Op de kaart staan geen ingewikkelde gerechten, maar vooral veel (biologische) vleesgerechten, verse vis, burgers, salades en een aantal lekkere vegetarische opties. Ook zijn er kleine bites te bestellen voor bij de borrel. Kies bijvoorbeeld voor de garnalenkroketten, flammkuchen of ‘Meats to share’, verschillende soorten vleeshapjes om te delen.

Eng, zo bij dat water met kleine kinderen? Nee hoor, want aan alles is gedacht. Zo zijn er zwemvestjes beschikbaar voor de kleine gasten zonder zwemdiploma. Kunnen zij lekker in de speeltuin spelen en jij met een gerust hart van je wijn genieten.

PorterHouse, IJsselmeerweg 6 in Naarden

Lees ook: Uiteten met kinderen: café restaurant Amsterdam.

(Beeld: Facebook PorterHouse