Driegangenmenu’s voor het hele gezin bij restaurant Parck in Haarlem

Driegangenmenu's voor het hele gezin bij restaurant Parck in Haarlem
In een prachtige villa aan de rand van het centrum van Haarlem vind je restaurant Parck. Een heerlijke plek om koffie te drinken, te borrelen of uitgebreid te dineren. 

Parck wordt gekenmerkt door gastvrije bediening en een informele ambiance. Je kan er elke dag van de week terecht, vanaf 11:00 ‘s ochtends. Vanaf het grote terras heb je prachtig uitzicht over de Dreef en het Frederikspark. Na de lunch transformeert Parck tot een gezellige borrellocatie. Zin om lekker te blijven hangen voor het diner? Voor een vaste prijs van 29.95 eet je een drie-gangenmenu dat je zelf kan samenstellen van de kaart.

De dinerkaart bestaat uit een mix van klassieke en moderne gerechten met een verrassende ‘twist’. Denk bijvoorbeeld aan een salade bleu de Wolvega met geroosterde hazelnoot, peer, druiven, pancetta en een duindoorndressing. Of een op de huid gebakken schelvisfilet met stamppotje van winterpostelein en beurre rouge. Extra leuk: kinderen krijgen hun eigen driegangenmenu, voor een aangepaste prijs. Voor 11,00 mogen ze drie gerechtjes van de kinderkaart bestellen.

Restaurant Parck
Frederikspark 2
2012 DA Haarlem
+31 23 542 09 11

Openingstijden
Maandag t/m zondag 11:00 – 23:00

Bron: restaurantparck.nl

LEES OOK: Buitenspelen en lekker lunchen bij Het Veerkwartier in Haarlem

Geschreven door
More from Sanne Mulder

Houdt je kind van mooie dingen en/of knutselen? Ga dan naar kunstlaboratorium Villa Zebra in Rotterdam

Villa Zebra in Rotterdam is een museum voor moderne, beeldende kunst, speciaal...
Lees verder