Droom jij al van de zomer? Wij hebben een fantastisch adres op Zakynthos voor je!

05.12.2016 13:57

Groene natuur, helderblauw water omgeven door krijtwitte rotsen en gezellige authentieke dorpjes. Zakynthos is de droombestemming voor een relaxte vakantie met je gezin. Zwemmen, boeken lezen, genieten van het weer en het heerlijke eten: totale ontspanning. En het is er dus van april tot september prachtig weer!

De ultieme tip voor verblijf op Zakynthos is het schitterende villapark Aresti Villas. Dit prachtige park ligt op een rustige locatie middenin de groene natuur van Zakynthos. Elke villa heeft een eigen zwembad en een privétuin. Je kinderen kunnen dus ongestoord spelen zonder dat andere vakantiegangers daar last van hebben. En jij hebt natuurlijk andersom ook geen last van je buren. Het park is supercentraal gelegen waardoor je makkelijk naar verschillende stranden kan, of een bezoekje kan brengen aan Zakynthos-stad.

Aresti Villas wordt gerund door de familie Stramiris. Zodra je aankomt waait hun gastvrijheid je tegemoet. Voor tips voor de omgeving kan je altijd aankloppen, en elke dag maken ze de heerlijkste verse ontbijtjes. Het park zelf heeft een aantal centrale faciliteiten, zoals een receptie, een restaurant, een bar en een speeltuintje. Zorg dat je in ieder geval een paar avonden op het park eet, want het eten uit het restaurant is echt fantástisch!

Verder zorgt de Stramiris familie ervoor dat het park tiptop onderhouden wordt. Elke dag word je zwembad schoongemaakt, je huis helemaal aan kant gemaakt (ze doen zelfs de afwas voor je!) en je kan met alle vragen aankloppen bij de receptie. Echt de ideale plek voor een droomvakantie! Kijk zelf maar:

getimage getimage-1 getimage-2 getimage-3 getimage-4 getimage-5

Me-to-We & Eliza was here
Dit is een samenwerking tussen Me-to-We & Eliza was here, specialist in leuke en kleinschalige vakantieadressen. Wij hebben speciaal voor jullie hun leukste adressen geselecteerd om met kinderen naartoe te gaan. De prijzen van Eliza was here zijn inclusief huurauto!