Het kan echt! Op tropische strandvakantie vlakbij Berlijn

22.03.2018 04:55
Het kan echt! Op tropische strandvakantie vlakbij Berlijn

Zin in een tropische strandvakantie met wuivende palmbomen, uitgestrekte witte stranden en heerlijke temperaturen? Goed nieuws, je hoeft niet meer naar de andere kant van de wereld te vliegen. Je kan gewoon naar Duitsland.

60 Kilometer buiten Berlijn ligt Tropical Islands: een immens binnen-en buitenzwembad met een strand. Het complex beslaat 100.000 m2 en bevat onder andere een regenwoud, een tropisch dorp, een sauna- en massagedeelte, een duikbad en een kinderparadijs. Een soort Centerparcs zwembad on steroids en speed dus. Je hoeft je in ieder geval niet te vervelen.

Wil je even ontsnappen uit de kou? 12 Maanden per jaar is het bij Tropical Islands een behaaglijke 25 graden. Neem een duik in de tropische zee van 200 meter lang, geniet van de hagelwitte stranden en kijk toe hoe je kinderen zandkastelen knutselen. Daarnaast heeft Tropical Islands de langste waterglijbaan van Duitsland, en verschillende sportactiviteiten. Wil je liever even ontspannen? Boek een Thaise massage, of maak een tripje naar de Magical Lagoon, waar het water 32 graden is.

Tropical Islands is zo immens, dat je eigenlijk aan één dag niet genoeg hebt. Maar niet getreurd, je kan er namelijk ook blijven slapen! Vanaf 70 euro p.p. kan je genieten van een campingplek op het strand, in je eigen tipitent. Dit is inclusief twee dagen toegang tot het zwemparadijs. Hou je niet zo van kamperen? Het is ook mogelijk een kamer te boeken, of een huisje aan de Magical Lagoon.

Kijk voor meer informatie en het maken van een reservering hier.

Bron: Tropical Islands

LEES OOK: Met een baby naar Berlijn (het is er hip en het stikt er van van de kindercafé’s)