Een geweldig uitje voor komend weekend in Kasteel de Keukenhof

Zoek je nog een leuk kinderuitje voor aankomend weekend? In Kasteel de Keukenhof speelt een waanzinnig leuke voorstelling!

Nog lang niet naar bed is een kindervoorstelling voor kinderen vanaf vier jaar (Maar ouders en grootouders zijn natuurlijk ook van harte welkom). Het wordt gespeeld door Saskia Egtberts en Barbara de Wit, beiden professionele actrices / zangeressen uit de school van Herman van Veen. Zij worden begeleid door de gitarist Robin Scherpen, die ook de muziek voor de voorstelling heeft geschreven.

Kasteel de Keukenhof is een oud landhuis dat ooit in handen was van een commandeur van de VOC. Het prachtige huis ligt op een waanzinnig landgoed bij Lisse. Deze plek ligt naast het beroemde bloemenpark de Keukenhof maar ligt niet op hetzelfde land.

Het verhaal:

“Hoera! Een logeerpartijtje! Jet mag vanavond bij haar beste vriendinnetje Pip logeren. Maar als ze dan ineens van mama naar bed moeten, is de pret voorbij…. Pip en Jet maken een plannetje. Ze spreken af om de hele nacht wakker te blijven. Want als je slaapt, mis je misschien wel allerlei spannende avonturen! Maar hoe blijf je nou wakker als je toch best een beetje moe bent? Ze besluiten elkaar verhalen te gaan vertellen. Hun fantasie komt tot leven en ze worden de hoofdrolspelers van hun zelfbedachte verhalen. Lukt het Pip en Jet de hele nacht wakker te blijven?”

Hoe leuk klinkt dit? Reserveer je kaarten alvast hier.

Bron: Kasteel Keukenhof

Lees ook: Museum vol kunstwerken met een knipoog; heel tof voor jezelf én de kinderen

Geschreven door
More from Anna

Konden we ons kind maar allemaal bij deze dokter laten vaccineren

Ook al weet je dat het voor een goed doel is, het...
Lees verder