Eerst buitenspelen en dan heerlijk lunchen bij Het Veerkwartier in Haarlem

Buitenspelen en lekker lunchen bij Het Veerkwartier in Haarlem
Op een prachtige locatie aan de Veerplas in Haarlem vind je het Veerkwartier. Een restaurant en café waar je de meest lekkere biologische gerechten eet terwijl de kinderen zich uitleven in de omliggende natuur. 

LEES OOK: Heerlijk eten bij dit geweldige roze restaurant in het Werkwarenhuis in Den Bosch

Het gevoel hebben dat je buiten bent, ook al ben je binnen. Dat is het idee achter deze relatief nieuwe horecagelegenheid. Het Veerkwartier bestaat uit een ratjetoe van oude zeecontainers, kozijnen van Marktplaats en geschonken tafels en stoelen. Terwijl jij geniet van de huiselijke sfeer, kunnen de kinderen spelen in de natuurspeeltuin. Ook treden er regelmatig lokale bandjes op en worden er af en toe leuke kinderactiviteiten georganiseerd.

Eten
Gezonde, eerlijke en biologische producten staan bij het Veerkwartier centraal. Seizoensgebonden groente spelen de hoofdrol, in combinatie met biologisch vlees of vis. Of je nu wilt ontbijten (bijvoorbeel met yoghurt met huisgemaakte granola en vers fruit) of langskomt voor een lekkere lunch of een diner: er staat van alles op de kaart (van vega roti tot de chef’s burger). Ook aan kinderen is gedacht. Voor hen is er een kleine, maar lekkere kinderkaart waarvan alles van 09:00 uur tot bedtijd te bestellen is. Top dus!

Het Veerkwartier, A. Hofmanweg 62, 2031 BL in Haarlem.
telefoon: 023 – 583 43 77
Openingstijden: 10.00 – 20.30 UUR

Lees ook: Met de kinderen Australisch eten bij NUNU in Schalkhaar

(Bron beeld: Facebook Het Veerkwartier Haarlem)

 

 

Geschreven door
More from Sanne Mulder

Bij MaMa Kelly eet je kip of kreeft (ja, je kinderen ook, want het is heerlijk)

Bij restaurant MaMa Kelly houden ze niet van ingewikkeld: bij hen bestel...
Lees verder