Eerst spelen in het Griftpark in Utrecht, dan lekker uit eten

20.04.2019 04:55
Eerst spelen in het Griftpark in Utrecht, dan lekker uit eten

Uit eten gaan is natuurlijk altijd leuk, maar als de kinderen meegaan is het wel fijn als er ook wat te spelen valt. Tegenover het Griftpark in Utrecht, waar jullie én een grote speeltuin én een kinderboerderij vinden, bevindt zich restaurant Proost. Spelen en lekker eten, de perfecte combi. 

Het Griftpark bevindt zich net iets buiten het centrum van Utrecht, maar is zeker met mooi weer echt de moeite om een stukje voor om te lopen/rijden. Naast genoeg ruimte om te voetballen, beschikt het park over een grote speeltuin waar kinderen van verschillende leeftijden zich prima uren kunnen vermaken. Uitgespeeld? Neem ook even een kijkje bij kinderboerderij Griftsteede. Geitjes aaien en schapen kijken, wie wordt daar nou niet blij van?

Als jullie uitgespeeld en gekeken zijn, hoeven jullie alleen maar de straat over te steken om bij restaurant Proost aan een tafeltje te ploffen. Op de kaart staan allerlei heerlijke gerechten, die zowel groot als SamSam (klein, om te delen) te bestellen zijn zodat ook de kinderen van een lekkere hamburger of kipsaté met frietjes kunnen genieten. Ook fijn: met mooi weer staat het terras vol in de zon.

Loop na het eten nog even door de wijk Wittevrouwen, om bij de bekende Utrechtse ijssalon Roberto Gelato op de Poortstraat een toetje te eten. Echt, het lekkerste ijs van Utrecht (en Me-to-we’s Lisa woont er in de buurt, dus die kan het weten)!

Lees ook: Relaxed uiteten met kinderen bij Jozef in Utrecht

(Beeld: Proost, via Facebook