Eindeloos spelen en ezeltjes aaien bij De Koperen Ezel in Epe

23.07.2018 04:55
Eindeloos spelen en ezeltjes aaien bij De Koperen Ezel in Epe

In Epe vind je De Koperen Ezel, een kinderboerderij met een speeltuin en een terras. Naast ruim 40 ezeltjes wonen er onder andere ook cavia’s, konijnen, geiten, hangbuikzwijntjes, schildpadden, stekelvarkens, pauwen, schapen, uilen en een dromedaris. 

De dieren bij De Koperen Ezel zijn er niet alleen om te knuffelen. Je kan ook op de ezels rijden, of een wandeling maken met een ezel aan je hand. Stop tussendoor voor een picknick, en de ezeltjes blijven gewoon bij je in de buurt staan grazen. Als er kalfjes zijn mag je deze een flesje geven, en in de knuffelhoek vind je altijd een aantal zachte konijntjes om te aaien.

Maar bij de Koperen Ezel kan meer dan alleen met dieren knuffelen. Er is een grote speeltuin om te klauteren, klimmen, springen (op springkussens). Je kinderen kunnen helemaal losgaan in de grote overdekte apenkooi, of skelteren op de skelterbaan. Er is zowel binnen als buiten voldoende speelmogelijkheid, dus mocht het weer niet meewerken, zit je nog steeds goed.

Op het terrein van De Koperen Ezel zit eetcafé De Vrolijke Boer. Hier kun je pannenkoeken eten na een vermoeiende dag spelen, of een kopje koffie drinken terwijl je kind door de speeltuin raast. Prima dagje buiten voor als het lekker weer is.

De Koperen Ezel
Kopermolenweg 4
8161 RM Epe
tel. 0578-662452
info@dekoperenezel.nl

Bron: De koperen ezel

LEES OOK: Klaar met indoor speelparadijzen? Ga eens naar een Ontdekhoek!