Eindeloos spelen op het Klimduin in Schoorl (terwijl jij koffie drinkt op het terras)

Eindeloos spelen op het Klimduin in Schoorl (terwijl jij koffiedrinkt op het terras)
Midden in het gezellige centrum van Schoorl ligt het bekende Klimduin. Terwijl kleintjes spelen in het zand, trotseren de wat oudere kinderen het duin, om zich vervolgens super snel weer naar beneden te laten rollen. En het beste van alles: jij kunt ze makkelijk in de gaten houden met een kop koffie vanaf het terras. 

Lees ook: Buitenspelen en lekker lunchen bij Het Veerkwartier in Haarlem

Het Klimduin in Schoorl mag zich met 51 meter de hoogste duin van Nederland noemen. Eenmaal boven, lopen jullie rechtstreeks het mooie bos- en duingebied van Schoorl in. De kinderen nog te klein om het duin te beklimmen? Neem een emmer en schepje mee en spelen in het zand aan de voet van het duin is ook een prima optie.

Direct onder het Klimduin vinden jullie Honky Tonk, een leuk, kleurrijk café-restaurant mét (verwarmd) terras vanwaar je de kinderen perfect in de gaten kunt houden. Op de kaart staan verschillende lekkere broodjes en salade’s voor de lunch. Voor kinderen zijn er tosti’s, pannenkoeken, kannen limonade en pakjes Roosvicee.

Raken de kinderen maar niet uitgespeeld en willen ze niet meer weg? Ze hebben bij Honky Tonk ook een uitgebreide dinerkaart. In de keuken wordt gewerkt met verse, regionale producten. Voor de kinderen is er een apart kindermenu.

Tip: ook leuk om te combineren met een bezoekje aan het strand van Schoorl of het nabijgelegen Bergen aan Zee.

Lees ook: Een dagje verplicht buitenspelen in speeltuin de Batavier

(Beeld: VVV Hart van Noord Holland

Geschreven door
More from Lisa

Dit meisje maakt de blits met haar zelfgekozen schoolfoto-outfit

De outfits die haar ouders voor haar schoolfoto hadden uitgekozen, vond de...
Lees verder