Doen! Eten bij De Smaeckkamer in Beverwijk

Doen! Eten bij De Smaeckkamer in Beverwijk
Dat de eigenaren van De Smaeckkamer in Beverwijk zelf jonge kinderen hebben, blijkt uit hoe geschikt deze brasserie is voor gezinnen. Terwijl jullie bijpraten onder het genot van een goede kop koffie, een lekkere lunch of diner, kunnen de kinderen zich uitleven in de natuurspeeltuin of de speelkamer.

Lees ook: Buitenspelen en lekker lunchen bij Het Veerkwartier in Haarlem.

De brasserie is gevestigd in “Huize Westerhout”, een prachtig oud landgoed in Beverwijk. De menukaart wordt telkens aangepast aan het seizoen en bestaat uit diverse broodjes, soepen, salades en warme gerechten voor de lunch en een ruime keuze aan vis- en vleesgerechten voor het diner. Kinderen kunnen alles van de kaart in halve porties bestellen of kiezen voor een gerecht van de kinderkaart.

Kinderkamer en natuurspeeltuin
Naast veel keuze in gerechten, hebben ze bij De Smaeckkamer voor kinderen ook een speelkamer met bordspellen, puzzels, poppenhuizen, garages en een heuse tipi-tent. Buiten is er een natuurspeeltuin van ruim 300m2, waar ze zich dankzij de schommels, glijbaan, het fort, water en zand heerlijk kunnen vermaken.

Doen! Eten bij De Smaeckkamer in Beverwijk

Brasserie Grand-Café De Smaeckkamer, Westerhoutplein 6 in Beverwijk

Lees ook: Eten in een middeleeuws kasteel vlakbij Nijmegen.

(Beeld: De Smaeckkamer via Facebook)

Geschreven door
More from Lisa

6 Eerlijke cartoons die een date night voor ouders perfect samenvatten

Het is weer zo ver: 14 februari en dus Valentijnsdag. Waar deze...
Lees verder